.
Κατηγορία Super Soco
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 11:16

EICMA 2022 – Super Soco Stash, ON-R/OFF-R & F01 – Tρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Η Vmoto παρουσίασε τρία νέα μοντέλα στο σαλόνι μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο. Το Stash είναι μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα δρόμου με σπορ εμφάνιση και απόδοση αντίστοιχη με αυτή μίας 125cc μοτοσυκλέτας. Το άλλο νέο μοντέλο είναι η ON-R/OFF-R, ουσιαστικά πρόκειται για μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με εμφάνιση εκτός δρόμου και αυτό που αλλάζει είναι τα ασφάλτινα ελαστικά για την έκδοση ON-R, που την κατατάσσει στις super-motard και τα ελαστικά με τακούνια για την OFF-R, που είναι για χώμα. Τέλος υπάρχει το ηλεκτρικό σκούτερ F01, το οποίο στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς καινούριο αφού προϋπήρχε στον εταιρικό στόλο, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο και στο κοινό.
 
 
Το Super Soco Stash είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο και έχει την ιδιομορφία του χώρου αποθήκευσης εκεί που  κανονικά βρίσκεται το δοχείο καυσίμων, χώρος που είναι ελεύθερος σε μία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και στην περίπτωση της Stash χωράει ένα full face κράνος.
 
Ο κινητήρας παράγει μέση απόδοση 8kW και μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 15kW στο μάξιμουμ της απόδοσής του, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει αντίστοιχα τα 108 km/h ή 120 km/h. Η μπαταρία του είναι 72V αποσπώμενη και μπορεί να φορτιστεί με τον ειδικό φορτιστή, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει σε κανονική πρίζα, σε 3.5 ώρες. Χωρίς τον ταχυφορτιστή η πλήρης φόρτιση παίρνει 5-6 ώρες.
 
Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την εμβέλεια της μοτοσυκλέτας με μία φόρτιση αλλά αναμένεται γύρω στα 50 χιλιόμετρα όπως και το Super Soco TS Street Hunter, το οποίο έχει αντίστοιχη τελική ταχύτητα. Το ψαλίδι είναι καινούριας σχεδίασης όπως και το πλαίσιο ώστε να είναι ελαφρύ. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών και διαθέτουν ABS και από ένα δισκόφρενο. Το βάρος της μοτοσυκλέτας είναι 143 κιλά και το ύψος της σέλας από το έδαφος 830 mm.
vmoto-soco-off-r-3.jpg
Στη συνέχεια ο ηλεκτρισμός περνάει εκτός δρόμου με το OFF-R που   βγαίνει και με  ασφάλτινα ελαστικά ως ON-R και ζυγίζει 84 κιλά. Το ON-R/OFF-R έχει δύο διαφορετικές ρυθμίσεις – εκδόσεις. Μία με απόδοση που μπορεί να συγκριθεί με 50cc σε θερμικό κινητήρα και μία με 125cc. Οι τελικές ταχύτητες είναι αντίστοιχα 50 ή 80 χιλιόμετρα την ώρα. Η αυτονομία είναι η ίδια και φτάνει στα 144 χιλιόμετρα με διαφοροποίηση όμως στον χρόνο φόρτισης: 2 ώρες για τη «μικρή» έκδοση και 3 για τη «μεγάλη». Ο κινητήρας τον 8kW είναι τοποθετημένος στο αλουμινένιο πλαίσιο και αποδίδει 257,6Nm. Ο πίσω τροχός παίρνει κίνηση από ιμάντα και έχει μονό αμορτισέρ. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί. 
web_f01__1_.jpg
Τέλος στην EICMA 2022 παρουσιάστηκε και το Vmoto Soco F01. Και αυτό όπως και το ON/OFF-R διατίθεται με δύο διαφορετικές ιπποδυνάμεις, 2kW και 4kW, που δίνουν αντίστοιχα 43 και 72 χιλιόμετρα τελικής ταχύτητας. Η αυτονομία είναι από 80 μέχρι 100 χιλιόμετρα ανάλογα το στυλ οδήγησης και το σετάρισμα της ιπποδύναμης. Η φόρτιση διαρκεί 3,5 ώρες με ταχυφορτιστή και 6 ώρες χωρίς. Το βάρος του F01 είναι 110 κιλά και διατίθεται σε άσπρο, απαλό ή έντονο μπλε, κόκκινο και μαύρο.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 12:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2021 – Super Soco CU Mini JL99 X
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon