.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 10:03

Yamaha R7 – Τα πακέτα αξεσουάρ σε ένα αναλυτικό βίντεο

Η Yamaha συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τα δύο βασικά πακέτα γνήσιων αξεσουάρ για τη νέα της supersport μοτοσυκλέτα.

Η υποστήριξη του νέου R7 με γνήσια αξεσουάρ είναι εντυπωσιακή, μετρώντας 60 κωδικούς στην επίσημη λίστα της Yamaha – και σε αυτά δεν μετράμε όλα τα καλούδια που μπορεί να φορέσει και από τον αγωνιστικό κατάλογο GYTR.

Ανάμεσα στα πολλά μεμονωμένα κομμάτια, η Yamaha έχει δημιουργήσει δύο πακέτα αξεσουάρ, ένα για τον δρόμο κι ένα για την πίστα.

BEB FSTYP 00 00 R7 Style Pack EU Studio 008 Tablet

Το Style Pack αφορά εν μέρει την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, ενώ δεν ξεχνά και την πρακτική πλευρά, περιλαμβάνοντας σπορ ανεμοθώρακα, προστατευτικό μανέτας μπροστινού φρένου, quick shifter, αντιολισθητικές επιφάνειες για τα πλαϊνά του ρεζερβουάρ και μια πιο κομψή και διακριτική βάση πινακίδας κυκλοφορίας.

BEB FADRE 00 00 ADRENALINE PACK R7 EU Studio 008 Tablet

Το Adrenaline Pack είναι σχεδιασμένο για σπορ οδήγηση και περιλαμβάνει διάφορα προστατευτικά και διακοσμητικά καπάκια, μεταξύ αυτών κιτ της GBR για την προστασία του κινητήρα, quick shifter, κάλυμμα ουράς, ολόσωμη εξάτμιση Akrapovic, προστατευτικό μανέτας μπροστινού φρένου, αντιολισθητικά πλαϊνά του ρεζερβουάρ και σπορ ανεμοθώρακα.

Δείτε τα στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά και στη σχετική ιστοσελίδα της Yamaha.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 10:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon