.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 11:35

Υποστήριξη ανταλλακτικών GASGAS

[Δελτίο Τύπου K-Motors South East Europe]

Η νέα εποχή της GASGAS Greece ξεκινά και επίσημα με την έλευση των πρώτων κόκκινων μοντέλων στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας.

Οι motocross μοτοσυκλέτες έφτασαν πρώτες και ακολουθεί όλη η γκάμα enduro μοντέλων του 2021, αλλά και τα πρώτα trial την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν ξεχνάμε όμως και τους αναβάτες που ανήκουν ήδη στην οικογένεια της GASGAS. Η GASGAS Greece υποστηρίζει με ανταλλακτικά όλα τα trial μοντέλα από το 2000 έως και το 2019.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας και άμεση υποστήριξη ανταλλακτικών μπορείτε καταρχήν να απευθυνθείτε στην ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, Καλλιρρόης 17, Αθήνα, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9248996.

Υπεύθυνος ανταλλακτικών: Δημήτρης Σταματόπουλος.

GasGas Greece / Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 11:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon