.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 11:11

H Klim στην Ελλάδα

 

Από την Most Wanted Warehouse

 

Η είδηση ότι μέσα στην κρίση κάποιος επενδύει στο χώρο της μοτοσικλέτας είναι τουλάχιστον ενθαρρυντική. Όταν δε πρόκειται για την επίσημη εισαγωγή της KLIM στην Ελλάδα, της πιο τεχνικής εταιρείας ένδυσης αναβάτη μοτοσικλέτας, η είδηση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

H εταιρία Most Wanted Warehouse εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής και είναι μια νέο-ιδρυθείς εταιρία από δυο έμπειρους και ενθουσιώδηe αναβάτες, αρχιτέκτονες στο επάγγελμα.
Η λογική της εταιρίας είναι ότι πρώτα γίνεται χρήση και δοκιμή των προϊόντων, τόσο στο τεχνικό όσο και στο αισθητικό κομμάτι, για τα Ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για μια ενεργή εταιρία με τους ιδιοκτήτες να είναι πρωτίστως αναβάτες και χρήστες των προϊόντων που επιλέγουν.

Στο Showroom της εταιρίας υπάρχουν όλα τα μοντέλα της KLIM σε μπουφάν, layer και lifestyle, ενώ η φιλικότητα και η διάθεση των ιδιοκτητών θα σας κάνει να επιλέξετε το κατάλληλο εξοπλισμό για σας.
Ιδιαιτερότητα της εταιρίας είναι τα φιλικά ωράρια λειτουργίας του Showroom, το οποίο εκτός των αναρτημένων στην ιστοσελίδα ωραρίων, μπορεί να ανοίξει επιπλέων ώρες ή Σάββατο και Κυριακή κατόπιν ραντεβού.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας είναι: http://mostwantedwarehouse.com/

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MAKAN - Touratech Hellas – Μετακομίζει! Girls 'n' Boys BAZAAR!!! @ KRD »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon