.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 09:42

Leasing σε μοτοσυκλέτα; Η Andeli Mototouring σου δίνει τη λύση

H χρονομίσθωση είναι η ιδανική λύση για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν τα δίκυκλα τους χωρίς να δεσμεύσουν πολύτιμο κεφάλαιο ή να επιβαρυνθούν με υποχρεώσεις δανεισμού.

Τα πλεονεκτήματά του προγράμματος: Άμεση απόκτηση της μοτοσυκλέτας που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, έχετε πάντα τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μοντέλα της αγοράς, επιλέγετε εσείς τον εξοπλισμό που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες - βαλίτσες, κάγκελα, φάρους ασφαλείας, συναγερμό, ειδικούς χρωματισμούς - άριστη συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία με χρήση μονό γνήσιων ανταλλακτικών, απαλλαγή κόστους διαχείρισης της μοτοσυκλέτας.

Από την εν λόγω ενεργεία προκύπτουν μεγάλα οικονομικά και φορολογικά οφέλη όπως: διατήρηση ρευστότητας, εξοικονόμηση φόρων, καλύτερος προϋπολογισμός εξόδων λόγω σταθερού μηνιαίου μισθώματος, αποφυγή κινδύνων όπως αύξηση επιτοκίων ή μείωση της αξίας μεταπώλησης των μοτοσυκλετών στην λήξη της μίσθωσης, απαλλαγή από κάθε διαχειριστικό κόστος κ.α.

Επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Andeli και βρες την ιδανική λύση που θα εξυπηρετήσει τα δικά σου συμφέροντα.

Andeli Mototouring
Λ. Μεσογείων 355, Χαλάνδρι/210 6533968 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon