.
Κατηγορία EDITORIAL
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 10:55

Editorial - Ιανουάριος 2016 - Εξακόσια πενήντα εννιά

 

Συγκρατήστε το νούμερο 659.

 

 

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, που καταπνίγει οποιαδήποτε διάθεση για πρωτοβουλία, εμείς τολμήσαμε, πήραμε το ρίσκο, κάτω από τις πιο δύσκολες περιόδους των τελευταίων ετών, EXOF RIDERS 2016 webκαι μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε.

Ήρθε λοιπόν και για μας αυτή η περίοδος που θα έπρεπε να κάνουμε απολογισμό για τα πως και τι της χρονιάς που πέρασε, αλλά αντί γι' αυτό, θα αφήσουμε εσάς, τους αναγνώστες να μας κρίνετε.

Εμείς, θέλουμε να ανταποδώσουμε στην αγάπη που μας δώσατε όλο αυτό τον καιρό:EXOF 06 web

 Όχι απλά με "άλλο" ένα τεύχος, το 6ο που κρατάτε στα χέρια σας, με τις 244 εορταστικές σελίδες, που για μία ακόμη φορά, τα "έχουν όλα" μέσα τους. Ναι, ξεπεράσαμε ξανά το όριο των 200 σελίδων που είχαμε θέσει στην αρχή. Βλέπετε, στην ποιοτική ενημέρωση, δεν χωράνε όρια, και τα όρια, είναι για να ξεπερνιόνται.

Ως δώρο Χριστουγέννων σας προσφέρουμε τον αναλυτικότατο κατάλογο Νέων Μοντέλων για το 2016, το πρώτο διαδραστικό BIKEITMotorcycleCatalogπου κυκλοφόρησε ξεχωριστά, με 265 σελίδες. Με όλες τις μοτοσυκλέτες που είδαμε στα φετινά σαλόνια, χωρισμένες ανά κατηγορίες, για να τις απολαύσετε διαβάζοντας τα πλήρη άρθρα τους!

Και το κερασάκι στην τούρτα: Άλλος ένας κατάλογος, αυτή τη φορά με εξοπλισμό, ρούχα και αξεσουάρ για τον αναβάτη: BIKEITRider'sWinterCatalog, με 150 σελίδες!

Ότι θα θέλατε, και ότι δεν θα μπορούσατε να βρείτε, συγκεντρωμένα σε ένα κατάλογο. Κράνη, jacket, παντελόνια, γάντια, μπότες, casual, αλλά και offroad, χωρισμένα σε κατηγορίες, για να τα απολαύσετε πιο εύκολα, να τα συγκρίνετε μεταξύ τους, και να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Πάντα δωρεάν.

Αυτά τα τρία τεύχη, με συνολικά 659 σελίδες, είναι το δώρο μας για τις γιορτινές μέρες, και ταυτόχρονα μία απτή απόδειξη, πως, το 2016 θα φέρει από την πλευρά μας νέα πράγματα, που EXOF CATALOG webθα συζητηθούν πάρα πολύ.

Τάκης Μανιάτης

Διαβάστε τον κατάλογο Rider's Winter Catalog

Διαβάστε τον κατάλογο Motorcycle Catalog 2016

Διαβάστε το 6ο τεύχος του BIKEIT e-Magazine

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 11:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon