.
Κατηγορία Casual - Ρουχισμός
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 22:49

Θώρακας RXR Strongflex

 

Ριζοσπαστική προστασία

 


 

Ο θώρακας Strongflex της RXR, αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στην προστασία του σώματος χρησιμοποιώντας την πατέντα της ASA (Air Shock Absorber), της οποίας η τεχνολογία φέρνει επανάσταση και ριζικές αλλαγές στο χώρο του enduro.

Η βασική λειτουργία δείχνει να είναι απλή, αλλά με τη σωστή εφαρμογή πετυχαίνει αυτό που ζητούν όλοι σε περίπτωση απώλειας ελέγχου και κρούσης του σώματος (θώρακα): Αορρόφηση του μεγαλύτερου ποσοστού ενέργειας ώστε ο αναβάτης να δεχτεί το μικρότερο δυνατόν πλήγμα.

Σε crash tests που έγιναν, με πιστοποίηση CE στο θώρακα Strongflex της RXR, διαπιστώθηκε ότι απορρόφησε 9 φορές τουλάχιστον περισσότερη ενέργεια απ' ό,τι οι παραδοσιακοί πλαστικοί θώρακες, και 10 φορές περισσότερη από τους θώρακες αφρού.

Το μυστικό της προστασίας RXR, βρίσκεται στον αέρα που εμπεριέχεται σε ένα πολύ ανθεκτικό και εργονομικό φουσκωτό σύστημα ASA (Air Shock Absorber), με μια σειρά από αεροθαλάμους που αλληλεπιδρούν, ώστε να διοχετεύεται πιο αποτελεσματικά ο αέρας στο εσωτερικό του θώρακα. Έτσι εξασφαλίζεται μέγιστη προστασία σε περίπτωσή ατυχήματος.

Ο RXR Stronglflex θώρακας έχει κατασκευαστεί από ADS, ένα υλικό το οποίο είναι 175% πιo αναπνεύσιμο απ' όσο ένα βαμβακερό ύφασμα, πράγμα που κάνει τον αναβάτη να ξεχνάει ότι φοράει έναν προστατευτικό θώρακα.

Το εξωτερικό του περίβλημα είναι εύκαμπτο, είναι άνετος, πολύ προστατευτικός, πολύ ελαφρύς και διαθέτει ιμάντες ρύθμισης για καλύτερη εφαρμογή.

Το σετ περιλαμβάνει ένα θώρακα Strongflex, μία τρόμπα ακριβείας με ψηφιακή ένδειξη πίεσης, οδηγίες χρήσης και προτεινόμενες πιέσεις. Είναι σχεδιασμένος για αναβάτες με ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς και επαγγελματίες, αλλά και γενικότερα για όσους ψάχνουν το πιο προηγμένο θώρακα τεχνικά.

Διατίθεται σε τρείς χρωματισμούς: μαύρο, πορτοκαλί και λευκό, προσαρμόζεται σε όλους τους σωματότυπους και συνεργάζεται πλήρως με extra προστατευτικά αυχένα που μπορεί να χρησιμοποιεί ο αναβάτης.

Προαιρετικά μπορούν να εφαρμοστούν και επωμίδες.

Η τιμή του βρίσκεται στα 199 euro.

Περισσότερες πληροφορίες:
BAFETIS WORKSHOP
ΛΙΟΣΙΩΝ 63 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 2108836754
Ε-MAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.bafetis.gr

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 00:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon