.
Κατηγορία ISDE
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 11:28

ISDE 2021, Ιταλία – 2η Ημέρα

Διατηρείται στην πρωτιά η Ιταλία με δυναμική εμφάνιση όλων των αναβατών της.

Η δεύτερη μέρα του 95ου FIM International Six Days Enduro (ISDE) 2021 η εθνική ομάδα της Ιταλίας συνέχισε να επιβεβαιώνει τη θέση της ως φαβορί, κυριαρχώντας στην κατάταξη και με όλους της αναβάτες μέσα στη δεκάδα.

Ο Andrea Verona (GASGAS) ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Enduro1, ο Matteo Cavallo (TM) ο ταχύτερος της Enduro 3 και με δυνατές εμφανίσεις από τους Thomas Oldrati (Honda) και Davide Guarneri (Fantic), η οικοδέσποινα χάρισε μια ακόμη ημέρα περηφάνιας στο ιταλικό κοινό.

Η Ιταλία διατηρεί μια διαφορά 1 λεπτού και 22 δευτερολέπτων στην προσωρινή κατάταξη του World Trophy.

Δεύτερη, όπως και την πρώτη μέρα του ISDE, αναδείχθηκε η Ισπανία, καταφέρνοντας να μένει μέσα στο παιχνίδι της πρωτιάς μένοντας κοντά στην πρωτοπόρο, αλλά και να κρατήσει τις ΗΠΑ για μια φορά ακόμη στην τρίτη θέση.

Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από τις Γαλλία και Σουηδία, όπως ακριβώς και την πρώτη μέρα του αγώνα.

Στο Junior World Trophy η Ιταλία πήρε άλλη μια πρωτιά και διεύρυνε τη διαφορά της στην κορυφή της κατάταξης στα 42 δευτερόλεπτα. Η ανατροπή ήρθε στη δεύτερη θέση, καθώς οι Αμερικανοί προσπέρασαν τους Γάλλους και πλέον αυτοί κυνηγούν τους Ιταλούς.

Στις Γυναίκες η Αμερικανική τριάδα των Brandy Richards (KTM), Rachel Gutish (Husqvarna) και Britney Gallegos (Husqvarna) δεν δείχνει να έχει αντίπαλο καθώς, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Richards που ήταν ταχύτερη όλων, πήρε ξανά τη νίκη της ημέρας και έχει πλέον φτιάξει μια μεγάλη διαφορά που πλησιάζει τα 6 λεπτά.

Ακολουθούν οι Αγγλία και Ισπανία με μόλις 30 δευτερόλεπτα να τις χωρίζουν στην προσωρινή κατάταξη.

Αναλυτικά αποτελέσματα Ημέρας και κατάταξη ISDE 2021

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 11:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2021, Ιταλία – 1η Ημέρα ISDE 2021, Ιταλία – 3η Ημέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon