.
Κατηγορία ISDE
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 16:45

ISDE 2021, Ιταλία – 3η Ημέρα

Καλπάζουν οι Ιταλοί σε όλες τις ηλικίες, μεγάλοι και Junior.

Η τρίτη ημέρα του FIM International Six Days Enduro στην περιοχή της Λομβαρδίας και Πιεμόντε της Ιταλίας είδε την οικοδέσποινα εθνική ομάδα να συνεχίζει την κραταιά της εμφάνιση κερδίζοντας ξανά με πολύ καλή απόδοση από όλους τους αναβάτες της.

Οι Andrea Verona (GASGAS), Davide Guarneri (Fantic), Thomas Oldrati (Honda) και Matteo Cavallo (TM) της χάρισαν την τρίτη πρωτιά σε ισάριθμες αγωνιστικές μέρες και διεύρυναν τη διαφορά της ομάδας τους από την Ισπανία. Χτες η απόσταση που χώριζε πρώτη από δεύτερη θέση ήταν 1.22, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 1/9 ήταν πια 3.20 λεπτά.

Οι Ισπανοί πάλι εκμεταλλεύτηκαν την οργιώδη φόρμα του Josep Garcia (KTM) που για μια ημέρα ακόμη αναδείχθηκε ως ο ταχύτερος όλων και με τη σειρά τους άφησαν λίγο πιο πίσω την ομάδα των ΗΠΑ (νικητές του 2019), μεγαλώνοντας τη μεταξύ τους απόσταση σε 1.48 λεπτά.

Ανατροπή είχαμε και στις πίσω θέσεις, καθώς η δυναμική εμφάνιση των Σουηδών – κυρίως με τους Albin Elowson (Husqvarna) και Mikael Persson (KTM) – τους προώθησε στην τέταρτη θέση, προσπερνώντας τη Γαλλία που τις δύο πρώτες μέρες κρατούσε τον προθάλαμο του βάθρου.

Στην κατηγορία Junior World Trophy, οι νέοι της Ιταλίας κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μιμηθούν τους μεγάλους συμπατριώτες τους και συνέχισαν με νίκη για τρίτη συνεχόμενη μέρα.

Στη δεύτερη θέση παραμένει η ομάδα των ΗΠΑ, ενώ ακολουθεί τρίτη η Γαλλία και μετά η Σουηδία.

Στις Γυναίκες (Women’s World Trophy) οι Αμερικάνες δεν έχουν αντίπαλο, κερδίζοντας για τρίτη συνεχόμενη μέρα με καλύτερη αναβάτριά τους τη Brandy Richards (KTM) και ανοίγοντας τη διαφορά τους από τις Αγγλίδες που ακολουθούν στα εννιά λεπτά.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ισπανία, με διαφορά μικρότερη του λεπτού από την Αγγλία.

Αναλυτικά αποτελέσματα Ημέρας και κατάταξη ISDE 2021

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 16:50

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2021, Ιταλία – 2η Ημέρα ISDE 2021, Ιταλία – 4η Ημέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon