.
Κατηγορία GS Trophy
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 12:42

GS Trophy 2016, 3η μέρα

 

Διακόσια πενήντα βρώμικα & απολαυστικά χιλιόμετρα

 

Η τρίτη μέρα του BMW Motorrad International GS Trophy Νοτιοανατολικής Ασίας 2016 είχε και μονοπάτι, είχε και δασικούς δρόμους, με τη διαδρομή να ξεκινάει από το Mae Hong Son και να καταλήγει στο Mae Sariang, πάντα στην Ταϊλάνδη.
 
Η μέρα ξεκίνησε νωρίς για τους συμμετέχοντες, με αναχώρηση από το bivouac στις 7 το πρωί, για τη μεγαλύτερη μέρα όσον αφορά σε χιλιόμετρα μέχρι στιγμής. Οι αναβάτες σκαρφάλωσαν σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, με το έδαφος να ποικίλει, με πηλό, χώμα και άμμο.

gs trophy 3dday 3

Η πρώτη ειδική ήρθε μετά από τα πρώτα 75 χιλιόμετρα, σε μια τοποθεσία με γιγάντια δέντρα μπαμπού. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να κοιτάξουν τα μπαμπού για δέκα δευτερόλεπτα, και μετά να γυρίσουν σε αυτά την πλάτη τους και να υπολογίσουν πόσα περίπου ήταν. Κατόπιν ένα μέλος της ομάδας έπρεπε να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο, για να βρει ένα κρυμμένο μήνυμα από τη διοργάνωση. Τέλος, έπρεπε να μαντέψουν το υψόμετρο στο οποίο βρισκόταν, δίχως να κοιτάξουν στα GPS τους.

gs trophy 3dday 11

Η δεύτερη ειδική έλαβε χώρα μετά από ακόμα 90 off-road χιλιόμετρα, όπου ο στόχος ήταν να επιταχύνουν τα GS τους για 70 μέτρα, φρενάροντας κατόπιν οριακά σε ένα οριοθετημένο “κουτί”. Η ομάδα της Νότιας Αφρικής έδρεψε μία ακόμη νίκη, εδραιώνοντας την πρωτιά της στον βαθμολογικό πίνακα του GS Trophy.

gs trophy 3dday 1

Ακολούθησε μια ασφάλτινη διαδρομή, με 90 ακόμη χιλιόμετρα, για να καταλήξουν όλοι στο Mae Sariang, απολαμβάνοντας ανεμπόδιστη θέα στις κοιλάδες από κάτω, και στα πέρα βουνά.

Στην κατάταξη προηγείται η ομάδα της Νότιας Αφρικής με 124 βαθμούς, ακολουθεί η Λατινική Αμερική με 107, και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Γερμανία με 102 βαθμούς.

gs trophy 3dday 26

Ακολουθήστε το GS Trophy ΕΔΩ.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 20:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GS Trophy 2016, 2η μέρα GS Trophy 2016, 4η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon