.
Κατηγορία Trial Ride
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 13:21

Serres Rally 2012 – 1η μέρα

 

Ξεκίνησε πανηγυρικά!

 


Ξεκίνησε το Serres Rally 2012 με ένα πανηγυρικό πρόλογο με την Super Ειδική Διαδρομή στην περιοχή της Ραχωβίτσας!

Αναβάτες απ’ όλη την Ευρώπη

Οι αναβάτες από όλη την Ευρώπη ευχαριστήθηκαν μια υπέροχη διαδρομή, απαιτητική σε πολλά σημεία, και άκρως θεαματική για θεαματική για θεατές και φωτογράφους! Το ελικόπτερο της διοργάνωσης πετούσε πάνω από την ειδική τραβώντας απίθανα αγωνιστικά πλάνα που θα απολαύσετε τις επόμενες μέρες ως video!

Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος, και το ωράριο βοήθησε ώστε να μην υπάρχει σκόνη! Πολλοί δημοσιογράφοι, και ειδικά από όλη την Βόρειο Ελλάδα μας τίμησαν με την παρουσία τους ενώ η πόλη των Σερρών αγκάλιασε τον αγώνα γεμίζοντας την ειδική με κόσμο!

Αρκετοί αναβάτες είχαν τις ατυχίες τους, ενώ το δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης My-Track και το μοναδικό πλάνο ασφαλείας έδινε απόλυτη σιγουριά τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στην οργάνωση.

Νικητής ο Pastori

Το Elpida Resort & Spa, Οι άνθρωποι του Αυτοκινητοδρομίου, του Off Road Team, τα μέλη Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών, η ομάδα του North Star, οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και το έμπειρο προσωπικό του ΕΚΑΒ με ειδικά ασθενοφόρα οχήματα 4Χ4 συνεργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο ελπίζουμε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Νικητής στον πρόλογο ήταν ο Ιταλός Christian Pastori με Sherco 450, μπροστά από τον φίλο του Sandro Calesini με ΚΤΜ 530 EXC. 3ος και 1ος Έλληνας ολοκλήρωσε την ημέρα ο Μιχάλης Μπισμπιρούλιας με Honda CRF 450. Ο περσινός νικητής Christian Woelfl με Yamaha WR 250F ήρθε 4ος ενώ ακολούθησε 5ος ο Tάκης Ιωνάς με Quad Kawasaki KFX 400. O Jiri Kalat με Yamaha WR 450F ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 6η θέση ενώ ο Josef Machacek με Race Buggy 1000 ήταν 7ος.

Η 2η ημέρα του αγώνα περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές και οι οδηγοί θα διανύσουν 320 αγωνιστικά χιλιόμετρα!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 13:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon