.
Κατηγορία Trial Ride
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 11:22

Serres Rally 2012 – 2η μέρα

 

 

Με μαραθώνια ειδική!

 

 

anigif


H πρώτη μεγάλη μέρα του αγώνα με τις 3 ειδικές διαδρομές ήταν ότι καλύτερο για το δυνατό ξεκίνημα του κυρίως αγώνα! Συνολικά 320 χιλιόμετρα, με 3 ειδικές διαδρομές, στα καλύτερα μέρη που υπάρχουν στην περιοχή γύρω από τη λίμνη Κερκίνη! 65 χιλιόμετρα μέχρι το Σιδηρόκαστρο, 80 χιλιόμετρα πάνω στο Μπέλλες και 90 σχεδόν χιλιόμετρα πάνω στα χρυσά χώματα στα Κρούσια κούρασαν τους αγωνιζόμενους αλλά και τους πρόσφεραν απίθανες αγωνιστικές στιγμές!

Εντυπωσιακή οργάνωση

Η οργάνωση του αγώνα ήταν εντυπωσιακή σε κάθε επίπεδο, κάνοντας τους συμμετέχοντες να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Serres Rally 2012.
O Andrea Cosentino με ΚΤΜ 450 ήταν ο νικητής της 1ης ειδικής, ενώ ο Christian Pastori με Sherco 4.5i κέρδισε τις δύο επόμενες, κρατώντας το προβάδισμα στον αγώνα.
Από ελληνικής πλευράς, ο Άγγελος Παντελίδης με ΚΤΜ 520 είναι ο πρώτος Έλληνας πολύ κοντά με τον Ζήκο Μπαφέτη με GAS GAS EC 300 (διαφορά 0,3 δευτερόλεπτα!)
Οι αναβάτες Enduro Βασίλης Σιαφαρίκας με Honda CRF 250 και Ανδρέας Γκλαβάς με ΚΤΜ 500 EXC ταλαιπωρήθηκαν από ατυχίες στα όργανα πλοήγησης αλλά μπαίνουν σιγά σιγά στο παιχνίδι της πλοήγησης. Προβλήματα στα όργανα πλοήγησης και για τον ο Μιχάλη Μπισμπιρούλια με Honda CRF 450 που τον έριξαν πολύ πίσω στην κατάταξη…

Ο θρύλος του Dakar

Στα Quad προηγείται σταθερά ο Τάκης Ιωνάς με Kawasaki KFX 400. Ο θρύλος του Dakar Josef Machacek με το τρομερό του buggy, προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά είχε αρκετές ατυχίες και σκασμένα λάστιχα! Ο Christian Woelfl με Yamaha WR 250F χρεώθηκε 22’ ποινή από λάθος στην απλή διαδρομή και έμεινε επίσης πίσω!
Η 2η ημέρα του αγώνα περιλαμβάνει την Μαραθώνια ειδική των 300 χιλιομέτρω στον ορεινό όγκο του Μπόσδακα, του Λαϊλιά και του Άγκιστρου!
Προς το τελευταίο κομμάτι της, η ειδική διαχωρίζεται για τα αυτοκίνητα, τα quad και τις μοτοσυκλέτες, περιλαμβάνοντας ένα σκληρό enduro κομμάτι από τα καλύτερα που υπάρχουν στις Σέρρες, όπου αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς θεατές!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 11:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Serres Rally 2012 – 1η μέρα Serres Rally 2012 – 3η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon