.
Κατηγορία Trial Ride
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010 01:28

Π.Π. Rally Raid - Trail Ride - 2ος αγώνας

 

Ανοιξιάτικο τοπίο!

 


2ος Αγώνας Ψαχνά 21 Μαρτίου


Το Πρωτάθλημα Trail Ride 2010 ξεκίνησε στους Άγιους Θεόδωρους, και συνέχισε με τον 2ο αγώνα του στο Δήμο Μεσσαπίων με κέντρο τα Ψαχνά! Σε αντίθεση με πέρυσι όπου η βροχή και η λάσπη ήταν κυρίαρχα στοιχεία, αυτή τη φορά υπήρχε ένας λαμπρός ήλιος και ένα φανταστικό νωπό τερέν που ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες!

Διαδρομές στην όμορφη Εύβοια

Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν 70 αναβάτες με μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off και Quad, ενώ άνοιξε και η αυλαία για το κύπελλο 4Χ4 όπου συμμετείχαν 10 πληρώματα. Δεν έλειψαν όμως πολλοί που ακολούθησαν την διαδρομή, είτε με αυτοκίνητα είτε με μοτοσυκλέτες, απολαμβάνοντας μια όμορφη βόλτα!

Η όμορφη Εύβοια μας φιλοξένησαν με 2 διαφορετικές διαδρομές!

Στην διαδρομή Εnduro μήκους 105km με αρκετά μονοπάτια, δύσκολα και θεαματικά περάσματα, νικητής ήταν ο επανεμφανισθείς Αλέξανδρος Ψωφάκης με Husqvarna TE 450 έχοντας πίσω του τον Ανδρέα Ανδρεαδάκη με ΚΤΜ 400 EXC και τον Σωτήρη Παπαϊωάννου με ΚΤΜ 450 EXC που ήταν και οι δύο πρώτοι αντίστοιχα από τους βετεράνους!
Πιο πίσω ακολούθησαν οι Ζήκος Μπαφέτης με GAS GAS EC 300 2ος στην Enduro, ο Χάρης Καμαρούλιας με Yamaha WR 250 F (3ος Βετεράνος) ενώ την 6άδα συμπλήρωσε ο Rookie Κώστας Γεωργακόπουλος με ΚΤΜ 250 (3ος Enduro) στην πρώτη του εμφάνιση! Αρκετά άτυχοι μερικοί οδηγοί, αφού έπεσαν σε ένα «πονηρό» σημείο της διαδρομής, με πιο άτυχο τον Βασίλη Μπούδρο που έπαθε αρκετές υλικές ζημιές!

Η μεγάλη διαδρομή Rally Raid είχε μήκος 169km, νικητής ήταν ο Βασίλης Βαρβαγιάννης με Husaberg FE 450, νικητής και ανάμεσα στους συμμετέχοντες με μοτοσυκλέτες Enduro, μπροστά από τον Μιχάλη Μπισμπιρούλια με το παλιό Suzuki DR 350! O Αριστοτέλης Καΐρης με ΚΤΜ 400EXC συμπλήρωσε την 3άδα της κατηγορίας.

Αγωνιστικά

Ο Σαμψών Αναστασόπουλος ήταν ο νικητής στα On-Off με ΚΤΜ 690, μπροστά από τον Ευθύμη Τσιάπα με ΚΤΜ 640 Adventure. 3ος τερμάτισε ο Αριστείδης Καρτσόλης με ΚΤΜ 640 Adv επίσης.

Στα μεγάλα, Big On-Off, κέρδισε και πάλι ο Μιχάλης Μιχαλακόπουλος με BMW HP2 1200, μπροστά από τον Ιωάννη Μαρακάκη με ίδια μοτοσυκλέτα που ήρθε από την Κρήτη, όπως και ο 3ος Θεόδωρος Πολυχρονιάδης με ΚΤΜ Super Enduro 950.


Στα Quad νικητής ήταν ο Τάκης Ιωνάς με KFX 400, αφήνοντας 2ο τον Νίκο Καϊπάνο με Cougar Pro 250 και 3ο τον Θανάση Κοφινά με Kawasaki KFX 700. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία της Χαράς Χατζηδουκάκη στην 4η θέση με ένα Αeon Cobra 313, την οποία και καλωσορίζουμε στην παρέα μας!

Τέλος, στην κατηγορία GPS κέρδισε και πάλι ο Στέλιος Τσατσαρώνης με Can Am Outlander 400, με τον Χρήστο Σταμπολτζή και τον Ισαάκ Αραμπατζάκη με Can Am 800 Renegade να συμπληρώνουν το βάθρο. Όμως, και πάλι εντυπωσίασε η Σούλα Καραμηνά, με Can Am 800 Renegade επίσης, που συνεχίζει τις δυναμικές της εμφανίσεις και σίγουρα θα ανεβαίνει στο βάθρο στο μέλλον!

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την άλλη γυναίκα στην παρέα μας, καθιερωμένη πλέον κυρία των αγώνων αυτών, την Πολυτίμη Κυριακοπούλου που συμμετέχει με ένα Husaberg FE 390.


Αυτοκίνητα

Για τα αυτοκίνητα 4X4 συμμετείχαν 10 πληρώματα στις κατηγορίες έως και πάνω από 2000cc.

Στην πρώτη κλάση (<2000) κέρδισε ο Γιώργος Κουτσουμπός με συνοδηγό τον αδελφό του Φώτη, με Vitara 1600, οριακά μπροστά από τους Σπύρο Τριτσίνη και Βασίλη Δηλέ με Lada Niva 1.7i. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιώργος Μααλούφ με την Ζέτα Κωστοπούλου με Suzuki Grand Vitara 1600.
Στην Open Class κατάφεραν τα τερματίσουν δύο πληρώματα με τον Γιάννη Κραβαρίτη και τον Γιάννη Θεοδώρου με ένα Jeep Wrangler 2.5, οριακούς νικητές από τον Γιάννη Δελή – Πέτρο Βασιλόπουλο με Mitsubishi Pajero 3.5.

Χορηγοί

Σημαντική βοήθεια στην όλη προσπάθεια πρόσφερε ο Δήμος Μεσσαπίων, όπως και οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

Αρωγοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trail Ride 2010 είναι οι MAKAN Touratech Hellas, Αφοί Εγγλεζόπουλοι, το Mimikos Motoshop, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Jet Power, το Boss Travel. Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr

Περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες αλλά και video από την διαδρομή στo:
http://www.offroadteam.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=147:Trail-Ride-2010-2ος-Αγώνας&catid=19:trailride&Itemid=29

Επόμενος αγώνας είναι το «Πευκί», ένα μεγαλειώδες Rally Raid που αυτή τη χρονιά θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Μείνετε συντονισμένοι!

 

Φωτογραφίες


Αποτελέσματα

Loading...

Βαθμολογία

Loading...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 12:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon