.
Κατηγορία Trial Ride
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010 22:57

Π.Π. Rally Raid - Trail Ride 2010 - 7ος αγώνας

 

 Στον παράδεισο του Οβριόκαστρου Κερατέας

 


7ος Αγώνας Κερατέα 21 Νοεμβρίου

Έπειτα από έναν υπέροχο αγώνα στην Αττικοβοιωτία, η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010 έλαβε χώρα στην περιοχή της Λαυρεωτικής και συγκεκριμένα στην Κερατέα στις 21 Νοεμβρίου, με έδρα μας το Attart Off Road Park και πέριξ του αρχαιολογικού χώρου του Οβριόκαστρου.

Διαδρομή

Μια φανταστική ημέρα περίμενε τους 60 αγωνιζόμενους στις 2 διαδρομές του αγώνα, εκ των οποίων η μία πραγματικά δύσκολη και απαιτητική – Hard Enduro, για τους σκληροπυρηνικούς λάτρεις του είδους!

Στην ευκολότερη διαδρομή, καθώς έλλειπαν τα αυτοκίνητα αυτή τη φορά, υπήρχε μεγάλη αναλογία «κλειστών» κομματιών και μονοπατιών, που έδωσαν ένα μοναδικό χρώμα στην διαδρομή, και αρκετή δυσκολία ειδικά στους συμμετέχοντες με τα Quad – ATV.

Μετά από 100 περίπου χιλιόμετρα, και αρκετή περιπέτεια -ειδικά για την hard διαδρομή- σε τεράστιες ανηφορικές αντιπυρικές, και βραχώδη στενά κατηφορικά μονοπάτια, το Attartt Off Road Park έμοιαζε ως παράδεισος, αφού μας περίμενε φαγητό, γρασίδι για ξεκούραση, μουσική και paintball, αλλά και extreme παιχνίδια στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα!

Όσο για τους μικρούς μας φίλους, που ήταν πάρα πολλοί, είχαν την δική τους «μάχη» στον ιδανικό παιδότοπο, με Bungee Trampolino, «στίβο μάχης», Flying Fox, αναρριχητικό τοίχο, παιδική χαρά!

Εκπλήξεις στον αγώνα

Στον αγωνιστικό τομέα, και ξεκινώντας από την κατηγορία Enduro, είχαμε την εντυπωσιακή νίκη ΚΑΙ στην γενική της Πολυτίμης Κυριακοπούλου με Husaberg FE 390 που χάρηκε την πανάξια νίκη της. Πίσω της ακολούθησε ο Θωμάς Κούνστμαν με ΚΤΜ EXC 250F, ενώ την 3άδα στην κατηγορία συμπλήρωσε ο Γιώργος Οικονομάκος με ΚΤΜ 350 R.

Στα On-Off νικητής ήταν ο Χρήστος Μιχαλόπουλος με ΚΤΜ Adv 640 μπροστά από τον νικητή του προηγούμενου αγώνα, Βασίλη Ψαρρού με ίδια μοτοσυκλέτα. 3ος στην κατηγορία ήταν ο Βασίλης Νικολάου με ΚΤΜ 640 Adv επίσης!

Ο Μιχάλης Μιχαλακόπουλος με BMW HP2 1200 ήταν ο 1ος στα Big On-Off μπροστά από τον Θάνο Ηλιόπουλο με ΚΤΜ 950 Enduro. Ο Μιχάλης μάλιστα, στέφεται ήδη και Πρωταθλητής της κατηγορίας.

Στα Quad, νικητής και πλέον Πρωταθλητής ήταν ο Τάκης Ιωνάς με Kawasaki KFX 400. 2ος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Σούγιαννης με Can Am 450, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε το ζευγάρι Θανάσης Κοφινάς (Kawasaki KFX 700) – Χαρά Χατζηδουκάκη (Aeon Cobra 310).

Τέλος, στην GPS κατηγορία, νικητής ήταν ο Χρήστος Σταμπολτζής (και Κυπελλούχος της κατηγορίας) με Can Am Outlander 800, αφήνοντας την 2η θέση για τον Θανάση Παπαδογιάννη με Kawasaki KFX 450, και την 3η στον Νίκο Κάγκα με Yamaha Grizzly 660.

Στην δύσκολη Enduro διαδρομή κυρίαρχος για μια ακόμη φορά ήταν ο Βασίλης Μπούδρος με ΚΤΜ 450 EXC, έχοντας πολύ κοντά του τον Δημήτρη Χελιώτη που συμμετείχε με ένα Beta 400RR κερδίζοντας και την κλάση των Βετεράνων.
Πιο πίσω, ο Ανδρέας Ανδρεαδάκης (2ος Βετεράνος) με ΚΤΜ EXC 400 και ο Βασίλης Βαρβαγιάννης (3ος Βετεράνος) με Husaberg FE 450, που έχοντας διασφαλίσει το πρωτάθλημα στην Κατηγορία Enduro, ξαναδοκίμασε τις Hard διαδρομές!

Ο Κων/νος Νικολαΐδης με ΚΤΜ EXC 250 και ο Φώτης Σκουβάς ΚΤΜ ΕΧC 300 συμπλήρωσαν το βάθρο της κλάσης Hard.

Απονομή και χορηγοί

Η τελετή της απονομής από τον Δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο και όμορφο χρώμα στην παρέα μας, ευαισθητοποιώντας μας έστω και λίγο για το φλέγον θέμα του πανέμορφου αρχαιολογικού χώρου του Οβριόκαστου που κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν / (καταστρέψουν) σε ΧΥΤΑ…

Αρωγοί του αγώνα ήταν ο Δήμος Κερατέας, το Attart Off Road Park, οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, www.bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr

Περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες στo: www.offroadteam.gr

Φωτογραφίες


Αποτελέσματα

Loading...

 

Βαθμολογία

Loading...

Προηγούμενοι αγώνες

1ος αγώνας - Άγιοι Θεώδοροι Αττικής

2ος Αγώνας - Ψαχνά Ευβοίας

3ος αγώνας - Πευκί Ευβοίας

4ος αγώνας - Καλάβρυτα

5ος αγώνας - Κονίστρες

6ος αγώνας - Αττική

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 09:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon