.
Κατηγορία Trial Ride
Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 09:22

Π.Π.Rally Raid - 6o Trail Ride - Αττική 24/10

 


Επιστροφή στην «πέτρινη» πραγματικότητα!

 

 


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010                  6ος Αγώνας Αττική 24 Οκτωβρίου


Επιστροφή στην «πέτρινη» πραγματικότητα!


Ένας από τους πιο όμορφους αγώνες της φετινής χρονιάς διεξήχθη στις 24 Οκτωβρίου στην Αττική. Ένας αγώνας – υπόδειγμα από το Off Road Team, που δήλωσε για μια ακόμη φορά το «Αθάνατο» της Αττικής Γης, που τόσο την πληγώνουμε και τόσο αγαπάμε.

Νέα διαδρομή, με πολλά καινούργια (για αγώνα) δρομάκια που έχουν εγκαταλειφθεί, σε μια πολύπλοκη σύνθεση, με πέτρα, χώμα, λάσπη και έναν ήλιο φθινοπωρινό που έφτιαχνε την διάθεση!
Μετά το μεγάλο διάλειμμα του καλοκαιριού και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που περνάμε με τα «μαγικά» μέτρα του ΔΝΤ, αυτός ο δυνατός αγώνας στην Αττική Γη ήταν ότι έπρεπε για να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα και στον αγωνιστικό ρυθμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Raid - Trail Ride 2010!

Αφετηρία στο Κρυονέρι

Με αφετηρία και τερματισμό το Κρυονέρι, 35 και 47 χιλιόμετρα απλών διαδρομών, αγκάλιαζαν 2 συνεχόμενες ειδικές 168 χιλιομέτρων, στα Δερβενοχώρια, τα Αρβανιτοχώρια, τον Πατέρα. Όλων των ειδών τα τερέν, με κυρίαρχη την πέτρα, έπειτα από τις βροχές των προηγούμενων ημερών, εξαφάνισαν την σκόνη και πρόσφεραν στους συμμετέχοντες μια χορταστική διαδρομή!

Αγωνιστικά, στις μοτοσυκλέτες, η επανεμφάνιση του Αλέξανδρου Ψωφάκη με Husky TE 450 συνοδεύτηκε με νίκη στην γενική (και νίκη στην κλάση Hard) με 2ο τον νικητή των Quad, Tάκη Ιωνά με Kawasaki KFXR 400. 3ος στην γενική κατάταξη ήταν ο Μιχάλης Μιχαλακόπουλος που κέρδισε και τα On-Off / Big On-Off με ένα BMW HP2 1200, κάνοντας μια πολύ δυναμική εμφάνιση!

4ος ήταν ο Ζήκος Μπαφέτης (2ος Hard) με ένα Gas Gas EC 300, ακολουθούμενος από τον νικητή των Βετεράνων, Σωτήρη Παπαϊωάννου με ΚΤΜ 450 EXC. Την 6άδα συμπλήρωσε ο νικητής της Enduro Class Βασίλης Βαρβαγιάννης με Husaberg FE 450.

Enduro, Hard και On/off

Πιο πίσω, και 2ος στην ίδια κατηγορία Enduro, ήταν ο Μιχάλης Μπισμπιρούλιας με την πιο παλαιά μοτοσυκλέτα των αγώνων, ένα «ηρωικό» DR 350. O Βασίλης Ψαρρός ήταν ο νικητής στα μονοκύλινδρα on-off, με ένα KTM 640 LC4 στην παρθενική του νίκη στα Trai l Ride! (8ος γενικής), και πιο πίσω ο Σταμάτης Μελέτης με Can Am Outlander 800 που ήταν και 2ος στα Quad.

Στα On-Off 2ος ήταν ο πατρινός Άγγελος Γεωργόπουλος με Honda ΝΧ 650, και 3ος ο επίσης επανεμφανισθείς Δημήτρης Μαρκάτος με BMW G650X. 3ος στα Quad τερμάτισε ο Δημήτρης Γαλλόπουλος με Yamaha Raptor YFM 350.

Στην κατηγορία Hard 3ος ήταν ένας ακόμη οδηγός που ξανάρθε μετά από πολλές «απουσίες», ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος με Honda CRF250X. Στους Βετεράνους, το βάθρο συμπλήρωσαν ο Άκης Κατσίβελας με Husaberg FE 390 και ο Ανδρέας Ανδρεαδάκης με ΚΤΜ EXC 400, ενώ στην Enduro Class, 3ος ήταν ο Κώστας Βλαχάκης με ΚΤΜ EXC 520.

Τέλος, στους αγωνιζόμενους με GPS, νικητής ήταν ο Χρήστος Σταμπολτζής με Can Am Outlander 800, 2ος ο Σπύρος Περιβολάς με Can Am Renegade 800 και 3ος ο Νίκος Κάγκας με Yamaha Grizzly 660.

Αυτοκίνητα

Στα αυτοκίνητα 4Χ4, 1ος γενικής και νικητές στην Κατηγορία έως 2000cc ήταν ο Κώστας Μαρσέλος με τον Κώστα Κολυβά με Suzuki Jimny 1.3 που επανήλθαν μετά από καιρό! Οι Φώτης Κουτσουμπός – Γρηγόρης Λαμπρινός με Suzuki Vitara 2.0 ήταν 2οι με τους Σπύρο Τριτσίνη και Βασίλη Δηλέ με Lada Niva 1.6 να ακολουθούν από κοντά στη 3η θέση.

Στην μεγάλη κατηγορία άνω των 2000cc, κέρδισαν οι Σπύρος Πέτροβιτς με τον Άγγελο Σταθόπουλο με Jeep Cherokee 4.0, έχοντας πίσω τους 2ους τον Γιάννη Κραβαρίτη και Γιάννη Θεοδώρου με Jeep Wrangler 4.0 και 3ους τους Μανώλη Νταή και Ίαν Παπανικολάου με Jeep Wrangler 4.0 επίσης.

Καθώς ο αγώνας προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4, υπήρχε ξεχωριστή αθλοθέτηση για τις κατηγορίες του, Open και Normal, όπου είχαμε την εξής κατάταξη:
Open Class: 1οι Φώτης Κουτσουμπός – Γρηγόρης Λαμπρινός, 2οι Νίκος Μαρδάς – Κωνσταντίνος Ανδρεόπουλος (με Suzuki Jimny 1.6), και 3οι Μανόλης Νταής – Ίαν Παπανικολάου.
Normal Class: 1οι Κώστας Μαρσέλος - Κώστας Κολυβάς, 2οι Σπύρος Πέτροβιτς - Άγγελος Σταθόπουλος, και 3οι Γιάννης Κραβαρίτης - και Γιάννης Θεοδώρου.

Καλές εντυπώσεις

Ο Αγώνας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αγωνιζόμενους, θεατές αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία του Πρωταθλήματος Trail Ride 2010, που θα έχει τον επόμενο αγώνα του στις 21 Νοεμβρίου – μόνο για μοτοσυκλέτες και Quad, ενώ θα ολοκληρωθεί με ένα πανηγυρικό αγώνα ΚΑΙ με τα αυτοκίνητα 4Χ4, στις 12 Δεκεμβρίου.

Αρωγοί του αγώνα ήταν οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel, το Club Limit Up και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr

Φωτογραφίες

Αποτελέσματα


Loading...

Βαθμολογία


Loading...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 12:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon