.
Κατηγορία Scramble
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 11:27

Παν. Π. Scramble O.M.E – 6ος αγώνας - Βερόρι

Αισιόδοξο τελείωμα


Του Γιάννη Αθανασίου

Στην περιοχή Βερόρι, λίγα χιλιόμετρα πάνω από τους Αγίους Θεοδώρους με αρκετά δύσκολη πρόσβαση θα λέγαμε, πραγματοποιήθηκε ο έκτος και τελευταίος αγώνας για το πανελλήνιο scramble. Μπορεί τα τελευταία 6 χιλιόμετρα να ήταν δύσκολα για να φτάσεις εκεί, αλλά ο πολύ καλός καιρός και οι αρκετές συμμετοχές για την εποχή που διανύουμε αποζημίωσαν τους 300 πιστούς θεατές.

Οι συμμετοχές συνολικά με τις γουρούνες ήταν 65, όχι αριθμός ρεκόρ αλλά ικανοποιητικός για τα σημερινά δεδομένα ( να σημειωθεί ότι στην ίδια περιοχή την ίδια ώρα δόθηκε εκκίνηση και για το trail ride). Η διαδρομή ήταν αρκετά τεχνική με πέρασμα σε ποτάμι χωρίς νερό όμως και με μια μικρή πίστα motocross. Σε πολλά σημεία έβγαλε αρκετή σκόνη που μερικές φορές ήταν επικίνδυνη.

SC1


Οι περισσότερες συμμετοχές ως συνήθως ήταν στην sc1, 22 συνολικά χαρίζοντας όμορφες μάχες από την πρώτη τριάδα μέχρι την τελευταία. Στην πρώτη θέση ο συνήθεις ύποπτος και κάτοχος του τίτλου πρωταθλητή Ελλάδος, Χρήστος Τομαράς ( #110) ο οποίος τερμάτισε το πρωτάθλημα με 5 νίκες και μια δεύτερη θέση ( perfect sesson που λένε και οι αμερικανοί) με σύνολο 147 βαθμούς. Δεύτερος ο Λευτέρης Πανέτης (#195) με την endurο ΚΤΜ του που τερμάτισε μόλις 29 δεύτερα μπροστά από τον Νίκο Βρετό (#156). Ο Ανδρέας Μπαντούνας (#182) αλλάζοντας κατηγορία και οδηγώντας και αυτός μια enduro μηχανή CRE 250 τερμάτισε μόλις 5 δεύτερα μπροστά από Βασίλη Πετρόπουλο (#128) στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα μετά από μια μεγάλη μάχη. Στην έκτη θέση ο Γιώργος Σπύρης από την Καλαμάτα.

SC2

Στην sc2 ο Μαρίνος Χάλας (#277) έκανε τον πιο γρήγορο γύρο του αγώνα γυρνώντας στο 5.43.391 και τερματίζοντας στην πρώτη θέση ενάμιση λεπτό μπροστά από τον δεύτερο Ηλία Κυριλή (#296) που έτρεχε με ένα ΒΕΤΑ RR400. Τρίτος ήταν ο Μιχάλης Ντουζένης (#245) με άλλο ένα ΒΕΤΑ 350 αυτή τη φορά. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση τερμάτισαν οι Κων/νος Γιανούκλας (#287) και Γιώργος Κουρμπέλης με ένα λεπτό διαφορά. Έκτος ο Ιωάννης Γιάνου #281 από την Κόρινθο.

SC3

Στην sc3 ο άπιαστος Φώτης Κοσπέτας (#360) τα βρήκε σκούρα από τον Ιωάννη Τσανά ( # 315) αλλά τελικά επικράτησε με 10 δεύτερα διαφορά. Τρίτος ο Θεσσαλονικιός Σταύρος Ιορδανίδης (#311) τερματίζοντας και αυτός αρκετά κοντά μόλις 15 δεύτερα πίσω από τον Τσανά. Τέταρτος και πέμπτος οι Σπύρος Νικολόπουλος (#374) και Παναγιώτης Ζαφειρίου (# 328) μεWRF 450 και GAS GAS 300 αντίστοιχα. Έκτος ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος (#300).

Veteran

Στην κατηγορία veteran έγινε μια μεγάλη μάχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με πρωταγωνιστές τους Νίκο Αναγνωστόπουλο (# 404) και Σπύρο Σταματόπουλο (#401) με τον δεύτερο να κάνει τον καλύτερο χρόνο της κατηγορίας 6.07.629 αλλά ο Αναγνωστόπουλος πήρε την νίκη με 10 δεύτερα διαφορά. Τρίτος ο Χάρης Κατρανζής (# 426) από την Κόρινθο και ένα γύρο πιο πίσω ο Δημήτρης Γιανακάρας (# 409) από το Περιστέρι. Στην πέμπτη και έκτη θέση ο Βασίλειος Κολιόπουλος (# 435) και ο Μανώλης Ρουμελιώτης (# 410).

Quad R

Στα QUADR αρκετά μπροστά ο Ιωάννης Ιωαννίδης (#7) ενώ για την δεύτερη και τρίτη θέση μεγάλη μάχη μεταξύ του Νίκου Μίτση (# 69) και του Γιώργου Χαραλάμπους (# 26) με διαφορά μόλις 5 δεύτερα. Στην τέταρτη θέση ο Αλέξανδρος Κατσινέλης (#2) και λίγο πιο πίσω ο Αποστόλης Τριαντάφυλλου (#74).Έκτος τερμάτισε ο Αθανάσιος Τσέρης (# 45).
ATV
Στα ATV ο σίφουνας Χρήστος Σταλμποζής (#116) τερμάτισε ένα γύρο μπροστά από τον Αντώνη Θεόδωρου (#121) και δυο από τον τρίτο και τελευταίο Ισαάκ Αραμπαντζάκη (#119).
Οι οριστικές βαθμολογίες περιμένουμε να ανακοινωθούν.

Στην κατηγορία Atv Fun, πρώτος τερμάτισε ο ΡΟΥΣΣΟΣ Χρήστος με ATV και δεύτερος ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Βασίλης με KYMCO.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο  moto-live.info

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon