.
Κατηγορία Scramble
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 13:30

Scramble AMOTOE Ναύπλιο

 

Αγώνας – Διαφήμιση !!

 



Δελτίο τύπου

Με έναν αγώνα βγαλμένο από τον θεωρητικό αλλά και ουσιαστικό ορισμό του Scramble, η ΦΙΛΜΑργολίδας τάραξε ευχάριστα τα «νερά» του χώρου στην Ν.Ελλάδα. Στην πανέμορφη παραλία της Καραθώνας, στις παρυφές του Ναυπλίου, οι αρκετές εκατοντάδες θεατών αλλά κυρίως οι αγωνιζόμενοι απόλαυσαν πραγματικά τον αγώνα που εξελίχθηκε σε μια μικτή διαδρομή αποτελούμενη από, παραλία με άμμο, αμμόχωμα, μαλακό χώμα με γρασίδι, λάσπη, ξερό-σφικτό επίπεδο κομμάτι, ακόμα και λίγα μέτρα σε άσφαλτο, όλα αυτά κάτω από έναν λαμπρό ήλιο που φώτισε ένα μέρος της διαδρομής (!) αφού το μεγαλύτερο ήταν κάτω από τους πελώριους ευκαλύπτους της περιοχής.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Σταμάτης Μαντάς (ΚΤΜ) κατέκτησε τον τίτλο του…άτυχου του αγώνα αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από σκασμένο λάστιχο ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την νίκη στην S2 (και την άτυπη Γενική κατάταξη) στον γρήγορο και σταθερό Γιώργο Κουρμπέλη (ΚΤΜ). Ιδιαίτερα ταχύς αλλά λίγο ασταθής ο σχεδόν έφηβος Μιχάλης Ντουζένης (ΚΤΜ) που κέρδισε την S1, ενώ οδηγώντας με σταθερά γρήγορο ρυθμό, χωρίς λάθη, ο Ανδρέας Μπεσίρης (ΚΤΜ) έφυγε με το τρόπαιο της S3. Στην κατηγορία SB, Νεκτάριος Καταμπάς (ΚΤΜ) είχε μια εύκολη ημέρα και πήρε την νίκη δηλώνοντας: «Αν ήξερα πόσο ωραία θα ήταν η διαδρομή, θα έτρεχα στην S1 για να απολαύσω παραπάνω»!!!

Ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος Scramble, σύμφωνα με τον νέο, πρωτοποριακό σχεδιασμό της ΑΜΟΤΟΕ, θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου στην Πτολεμαΐδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon