.
Κατηγορία Scramble
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010 07:05

Π.Π. Scramble AMOTOE - Πτολεμαϊδα

 

Νάτοι - νάτοι οι πρωταθλητές !!

 



Δελτίο τύπου


Μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που χαρακτήρισε γενικότερα την ευρύτερη, όμορφη μοτοσυκλετιστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αθλητικός ΟΜιλος Εορδαίας, στέφθηκαν οι πρωταθλητές Scramble του 2010.

Τελικός στην Πτολεμαϊδα

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ, το φετινό πρωτάθλημα Scramble είχε μια εντελώς πρωτότυπη μορφή αποτελούμενο από προκριματικούς αγώνες ανά περιφέρεια-περιοχή από τους οποίους προέκυπταν οι αθλητές που είχαν το δικαίωμα συμμετοχής στο μεγάλο τελικό.  Για το 2010, ο τελικός έγινε στην Πτολεμαϊδα, όντας το δυναμικό επίκεντρο πολλών εκδηλώσεων όπως έκθεση κλασσικής μοτοσυκλέτας, έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής, συναυλίες, επίδειξη παραδοσιακών χορών, αγωνιστική επίδειξη λιλιπούτειων μοτοαναβατών, μια ευρύτερη μοτοσυκλετιστική εκδήλωση η οποία είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδά της διατέθηκαν για τα άτομα με αναπηρία τα οποία με την σειρά τους εκπροσωπήθηκαν από τον παραολυμπιονίκη της σφαιροβολίας Θανάση Δεληγιώργη ο οποίος έδωσε την εκκίνηση στον αγώνα Scramble.

Ο αγώνας έγινε σε μια καταπράσινη, αμφιθεατρική περιοχή με πολύ καλό χώμα και σε μια διαδρομή την οποία μπορούσαν να παρακολουθήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της οι υπεραρκετοί θεατές που έσπευσαν (ξεπέρασαν τους 1000), θεατές που απόλαυσαν όμορφο θέαμα, συναγωνισμό και εκπλήξεις από τους 45 αθλητές ο οποίοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

S1

Στην «μικρή» κατηγορία S1, o συνήθης ύποπτος Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda CRF250) ξεκίνησε πίσω από τον πολύ καλό εκπρόσωπος της περιοχής και του Ομίλου, τον Γιώργο Καλαβρινό (ΚΤΜ SXF250) για να περάσει γρήγορα μπροστά και να φτάσει σε μια ακόμα αδιαφιλονίκητη πρωτιά. Αρκετά πιο πίσω, ο Καλαβρινός φρόντισε να κρατήσει τους τοπικούς θεατές σε αγωνία με την πτώση του στον πρώτο γύρο συνεχίζοντας τελευταίος, αλλά οδηγώντας ταχύτατα άρχισε να ανεβαίνει σε θέσεις φτάνοντας να παλεύει για την δευτεριά με τον πολύ καλό Λαρισαίο Αποστόλη Καραποστόλη (Kawasaki KXF250) ο οποίος με την σειρά του, έχασε στο τέλος και την τρίτη θέση από τον σταθερό και γρήγορο Δημήτρη Μπαξεβάνη (Yamaha YZF250). Μια θεαματική, τριπλή μονομαχία που έληξε στην ουσία στον τελευταίο γύρο μετά από 2, σχεδόν, ώρες αγώνα!!!
Μοναδικός άτυχος ο Δημ. Παπαμιχαήλ που έχασε την ευκαιρία για διάκριση μετά από έναν ελαφρύ τραυματισμό στον 4ο γύρο.

S2

Αντίστοιχα με τον Σιαφαρίκα, ο Καστοριανός Τάσος Ζέρβας (Honda CRF450) έκανε έναν μοναχικό αγώνα στην S2 τερματίζοντας πρώτος και πρωταθλητής, αφού ο εκπρόσωπος της Λάρισας, ο Νίκος Κακαγιάννης (Suzuki RMZ450) είχε το νου του να περάσει και να κρατηθεί μπροστά από τον έτερο Καστοριανό, τον Αντώνη Δήμου που δεν είχε ακόμα συνηθίσει το ολοκαίνουργιο Gas Gas 250 του. Αγωνία και για την 4η θέση εδώ με τον Αργ. Χασιώτη να επικρατεί του Α.Αντωνίου πάνω στο νήμα!!

Ανάμεσα στους θεατές και η φρεσκοεκλεχθείσα δήμαρχος Πτολεμαϊδας που δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του δυναμικού ΑΜΟΕ.

Ευχαριστούμε την Maira San για τις χαρακτηριστικές φωτό! Αποτελέσματα στο www.ironteam.gr/live/room/6/

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 20:45

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Scramble AMOTOE Ναύπλιο Π. Π. Scramble ΟΜΕ 2010 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon