.
Κατηγορία Scramble
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 16:14

Ολοκληρώθηκε το περιφερειακό scramble

 

4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Δυτικής Μακεδονίας

 



5ος Αγώνας - 3 Οκτωβρίου 2010 – Γρεβενά

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Δυτικής Μακεδονίας. Ο 5ος και τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος έγινε στα Γρεβενά την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 σε μια διαδρομή που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του όρου “Scramble”. Τελείως άγνωστη, δασική διαδρομή με μεγάλο μήκος για περιφερειακό αγώνα (4,2 χλμ.) με πολλές εναλλαγές στην μορφολογία της. Υπήρχαν, μεγάλη ευθεία για προσπεράσεις, κομμάτια moto cross, trial, ανηφορικά και κατηφορικά σημεία με μεγάλες κλίσεις, τεχνικά σημεία, κοίτη ξεροπόταμου όπου ήταν απαραίτητη η καλή φυσική κατάσταση (χαλίκι και άμμος) και λιβάδια με χόρτο.
Οι καλές καιρικές συνθήκες, βοήθησαν στο να ευχαριστηθούν τον αγώνα, τόσο οι 37 αθλητές που συμμετείχαν όσο οι 500 θεατές που έφεραν ακόμα περισσότερη ζωή στο, ταλαιπωρημένο από τους σεισμούς του 1995, γραφικό χωριό Καλαμίτσι.
Αθλητικά, εντυπωσίασε ο Αθλητής του ΜΟΓ Γιάννης Παυλίδης (Husqvarna), ο οποίος τερμάτισε 1ος  στην κορυφαία κατηγορία Champion οδηγώντας με όμορφο στυλ, άψογη τεχνική και φυσικά μεγάλη ταχύτητα. Πολύ καλός ο Τάσος Ζέρβας (Suzuki) του ΜΟΚ πήρε την δεύτερη θέση χωρίς να απειληθεί από τον Γιώργο Καλαβρυνό (ΚΤΜ) του Α.Μ.Ο.Ε.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η μονομαχία των Αντ. Αντωνίου (ΟΔΙΚΟ) και Ν.Στεργιόπουλο (ΜΜΙΚΡΟ) για την 3η θέση στην κατηγορία S2 όπου κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση ο Αντ. Δήμου (Suzuki – ΜΟΚ) με 2ο τον Β. Τζινίκο (ΜΜΙΚΡΟ).
Νίκη για τον ΟΔΙΚΟ στην S1 και τον Χαρ. Μανωλά (Yamaha) που δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους Η.  Αναστασιάδη και Αχ. Τασούλα  ενώ το τρόπαιο της S3 έφερε στην Φλώρινα ο Παντ. Ουλιάρης (Honda) παρά την «όρεξη» του Σπ. Καλογιαννίδη που είχε την πίεση του Μιχ. Πασχαλίδη.

Ευχαριστούμε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών για την υποστήριξη και την Maira San για τις όμορφες φωτογραφίες

Δείτε τα αποτελέσματα και εδώ

Αποτελέσματα

Loading...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 12:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Scramble AMOTOE Ναύπλιο »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon