.
Κατηγορία Motocross
Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 13:45

Παν. Πρωτ. Motocross 2018, 6ος αγώνας, Μεγαλόπολη

 

Στέφθηκαν οι πρώτοι πρωταθλητές της σεζόν!

Στην Μεγαλόπολη πραγματοποιήθηκε ο 6ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, εκεί όπου τα αποτελέσματα ανέδειξαν και τους πρώτους πρωταθλητές της σεζόν. Νικητές στον αγώνα σε κάθε κατηγορία ήταν οι Παναγιώτης Κουζής (ΜΧ1), Νίκος Λυρίου (πρωταθλητής- ΜΧ2) Μάριος Κανάκης (πρωταθλητής-ΜΧ85) Σωτήρης Φωτάκης (ΜΧ65), Σάββας Σάββας (ΟΡΕΝ) και Βασίλης Τριανταφύλλου (Quad).

MX1: Διπλός ξανά ο Παναγιώτης Κουζής

kouzis press honda

Ο Παναγιώτης Κουζής (Honda Σαρακάκης) πρόσθεσε μία ακόμη διπλή νίκη στο ενεργητικό του φέτος, η οποία ωστόσο δεν στάθηκε αρκετή για να του δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ανάργυρος Τσαρνάς (Husqvarna-KTM SEE), τερματίζοντας και στα δύο σκέλη στην δεύτερη θέση, με τον Δημήτρη Κοντολέτα να ακολουθεί τρίτος και τις δύο φορές και να συμπληρώνει το βάθρο. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος (KTM SEE) ακολούθησε με δύο 4ες θέσεις με τον Κυριάκο Κόττη να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα με δύο τερματισμούς στην 5η θέση.

pan prot mx 2018 6os agonas megalopoli mx1

MX2: Νίκος Λυρίου ο πρωταθλητής

Nikos Lyriou mx2 champion

Διπλή νίκη είχαμε και στην MX2 με τον εξαιρετικό φέτος Νίκο Λυρίου (KTM SEE) να γίνεται παράλληλα και ο νέος πρωταθλητής της κατηγορίας. Στο βάθρο, στην Μεγαλόπολη, τον ακολούθησε ο Φραγκίσκος Ζούνης (Husqvarna-KTM SEE) με μία δεύτερη και μία Τρίτη θέση στα δύο σκέλη αντίστοιχα, ενώ ο 3ος αθλητής που ανέβηκε στο βάθρο ήταν ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς (Husqvarna). Οι Παναγιώτης Παπίλας (4-2-Honda Σαρακάκης) και Μιχάλης Παμπούκας (5-4) ακολούθησαν στην 4η και στην 5η θέση αντίστοιχα.

pan prot mx 2018 6os agonas megalopoli mx2

OPEN: Στον Σάββα το ψηλότερο σκαλί του βάθρου

Με μία 2η θέση στο πρώτο σκέλος και νίκη στο δεύτερο, ο Σάββας Σάββα (TM) κατάφερε να επιβληθεί του Βασίλη Πακαταρίδη και να πάρει τη νίκη στην Μεγαλόπολη. Ωστόσο, η νίκη και η δεύτερη θέση στα δύο σκέλη αντίστοιχα ήταν αρκετές για να δώσουν το πρωτάθλημα στον Πακαταρίδη που ανέβηκε παράλληλα στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Τρίτος γενικής με μία 3η και μία 4η θέση, ο Βαγγέλης Μπαλάτσος, με τους Σταμάτη Δημολιάνη και Διονύση Κονδυλόπουλο να ακολουθούν στην 4η και 5η θέση της γενικής αντίστοιχα.

pan prot mx 2018 6os agonas megalopoli open

MX85: Την σήκωσε την κούπα ο Κανάκης

Marios Kanakis mx85 champion

Ο Μάριος Κανάκης (KTM SEE) είναι ο νέος πρωταθλητής της MX85, έπειτα από μία ακόμη διπλή νίκη φέτος, που του επέτρεψε παράλληλα να συνεχίσει το αήττητο σερί του. Πίσω του τερμάτισε ο Βασίλης Κοσιαβέλος παίρνοντας μία 3η και μία δεύτερη θέση που του έδωσαν και την δεύτερη θέση στη γενική, με τον Γιώργο Μαυράκη (5-2) να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Καμαρίνος Παυλόπουλος κατέκτησε την 4η θέση γενικής και ο Νίκος Κανελλόπουλος έκλεισε την πρώτη πεντάδα.

pan prot mx 2018 6os agonas megalopoli mx85

MX65: Φωτάκης για τη νίκη

Σωτήρης Φωτάκης (2-1) και Δημήτρης Γανωτής (1-2) ήταν οι δύο αναβάτες που έδωσαν μάχη για την πρωτιά στην MX65 φέρνοντας παράλληλα ισάξια αποτελέσματα στα δύο σκέλη. Ωστόσο η νίκη του Φωτάκη στο δεύτερο σκέλος ήταν αυτή που του έδωσε τη νίκη στην γενική. Ο Μιχάλης Σακελλαρίου, με δύο τρίτες θέσεις, ανέβηκε και στο αντίστοιχο σκαλί του βάθρου, με τους Χρήστο Παναγιώτη Ταμβάκο και Λευτέρη Παπαδάκη να παίρνουν την 4η και την 5η θέση στην γενική αντίστοιχα.

pan prot mx 2018 6os agonas megalopoli mx65

QUAD: Τριανταφύλλου πρώτος και καλύτερος

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου ήταν ο αναβάτης που επικράτησε και στα δύο σκέλη του Κωνσταντίνου Ντούζου με τους δυο τους να κερδίζουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση της γενικής αντίστοιχα. Η 3η θέση πήγε στον Αλέξανδρο Κατσινέλη που τερμάτισε και τις δύο φορές 3ος , ενώ ο 4ος Αποστόλης Τριανταφύλλου και ο 5ος Δημήτρης Κρυσταλογιάννης ήταν οι αναβάτες που έκλεισαν την πρώτη πεντάδα.

pan prot mx 2018 6os agonas megalopoli atv

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 13:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon