.
Κατηγορία Motocross
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 18:14

Παν. Πρωτ. Motocross 2018, 5ος αγώνας, Πύργος

 

Διπλή νίκη για Παναγιώτη Κουζή και Honda

Φωτογραφίες: Αρχείο, KTM South East Europe

Στον Πύργο της Ηλείας, στα Δουνέικα, πραγματοποιήθηκε ο 5ος γύρος του πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross. Νικητές σε κάθε κατηγορία ήταν οι Παναγιώτης Κουζής (MX1-Honda), Νίκος Λυρίου (MX2-ΚΤΜ SEE), Βασίλης Πακαταρίδης (OPEN-KTM), Μάριος Κανάκης (MX85-KTM SEE), Δημήτρης Γανωτής (KTM) και Βασίλης Τριανταφύλλου (ATV-Yamaha).

MX1: “Διπλός” ο Κουζής στον Πύργο

Μία ακόμη νίκη, την 4η για φέτος κατέκτησε ο Παναγιώτης Κουζής στον Πύργο, επικρατώντας μάλιστα και στους δύο αγώνες στην MX1. Στην 2η θέση της γενικής με μία δεύτερη και μία Τρίτη θέση αντίστοιχα, τερμάτισε ο Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha Racing) με τον Ανάργυρο Τσαρνά (Husqvarna-KTM SEE) να καταλαμβάνει το τρίτο σκαλί του βάθρου χάρη στην 4η και 2η θέση που κατέκτησε στους δύο αγώνες αντίστοιχα. Την 4η και 5η θέση στη γενική κατάταξη κατέκτησαν οι Γιώργος Ηλιόπουλος (KTM SEE) και Κυριάκος Κόττης (Honda).

MX1 FINAL 2days

MX2: Η νίκη στον Λυρίου ξανά

nikos lyrioy

Ο Νίκος Λυρίου της KTM SEE δείχνει ασταμάτητος στο φετινό πρωτάθλημα στην MX2 και πήρε μία ακόμη νίκη στην πίστα του Πύργου. Στην δεύτερη θέση του βάθρου της γενικής τον ακολούθησε ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς (Husqvarna), ο οποίος κατέκτησε μία 2η και μία 3η θέση, όπως και ο τρίτος Παναγιώτης Παπίλας (Honda Σαρακάκης), αλλά με την αντίστροφη σειρά. Την 4η και 5η θέση της κατηγορίας κατέκτησαν οι Φρακγίσκος Ζούνης (KTM SEE) και Κώστας Μπετίνης (Yamaha).

MX2 FINAL 2days

OPEN:Καρό σημαία στον Πακαταρίδη

Ο Βασίλης Πακαταρίδης (KTM) ήταν ο αναβάτης που πήρε τη νίκη στην Open επικρατώντας μάλιστα και στα δύο σκέλη. Δεύτερος με δύο δεύτερες θέσεις ο Νίκος Σωτηρόπουλος (Yamaha) με τον Ανδρέα Μπαντούνα (Honda) να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου έχοντας τερματίσει και τις δύο φορές τρίτος. Την 4η θέση της κατάταξης κέρδισε ο Διονύσης Κονδυλόπουλος με τον τον Βαγγέλη Μπαλάτσο να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

MXOPEN FINAL 2days

MX85: Κανάκης για πρωτάθλημα

kanakis marios

Ο Μάριος Κανάκης (KTM SEE) κατέκτησε άλλη μία διπλή νίκη στην MX85 και όπως όλα δείχνουν θα κάνει δικό του το τίτλο της κατηγορίας. Ο Νίκος Κανελλόπουλος (Yamaha Racing) τον ακολούθησε στο βάθρο με τον Νίκο Κοσιαβέλο (KTM) να κατακτά την Τρίτη θέση της γενικής. Στην 4η και 5η θέση οι Καμαρίνος Παυλόπουλος και Γιώργος Αγιομαυρίτης.

MX85 FINAL 2days

MX65: Γανωτής για την πρωτιά

Με νίκη και στα δύο σκέλη ο Δημήτρης Γανωτής ήταν εκείνος που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον Πύργο, στην MX65. Πίσω του, στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μιχάλης Σακελλαρίου (3-2), με τον Σωτήρη Φωτάκη (2-3) να ακολουθεί στην 3 θέση. Ο Χρήστος Ταμβάκος και ο Παναγιώτης Κεραμυδάς ήταν οι αναβάτες που τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση του αγώνα.

MX65 FINAL 2days

ATV: Τριανταφύλλου Χ2

Στα ATV ο αναβάτης που κυριάρχησε επί των αντιπάλων του ήταν ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ο οποίος πήρε τη νίκη και στους δύο αγώνες . Ο Κώστας Ντούζος τερμάτισε δεύτερος και τις δύο φορές για να κατακτήσει και την αντίστοιχη θέση στην γενική με τον Αλέξανδρο Κατσινέλη να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα σκέλη αλλά και στην γενική. Οι Ζαχαρίας Χριστόπουλος και Αποστόλης Τριανταφύλλου κατέκτησαν την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα.

MXATV FINAL 2days

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 11:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon