.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 14:23

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2018, 4ος αγώνας, Γρεβενά

Αναδείχθηκαν όλοι οι πρωταθλητές

Με τον τέταρτο διπλό αγώνα στα Γρεβενά ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2018, όπου, παρά τον απρόβλεπτο και ευμετάβλητο καιρό, οι μάχες και το θέαμα δεν έλειψαν, όπως δεν απουσίασε και η αγωνία σε όσες κατηγορίες απέμεναν να κριθούν στο νήμα.

36087653

Με την ολοκλήρωση του αγώνα αναδείχθηκαν και βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή οι πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, οι οποίοι και είναι οι ακόλουθοι:

EnduroGP

Αλέξης Ζώρας (ΚΤΜ)

133 Alexis Zoras

O επίσημος αναβάτης της KTM SEE MOTOREX ENDURO TEAM Αλέξης Ζώρας στέφθηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής EnduroGP για το 2018, oδηγώντας την - προετοιμασμένη από τον Βαγγέλη Αμανατιάδη - KTM 250 EXC-F σε μία εντυπωσιακή διπλή νίκη στον μεγάλο τελικό των Γρεβενών.

enduroGP res

Ε1

Δημήτρης Βαγγελάκος (Yamaha)

vasilakos

Κατηγορία Ε1, Yamaha WR250F, ο απόλυτος κυρίαρχος! Αν και ο Δημήτρης Βαγγελάκος τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Ζώρα, χάνοντας στον τελευταίο αυτόν αγώνα τον τίτλο της γενικής EnduroGP, εντούτοις στέφθηκε Πρωταθλητής της κατηγορίας Ε1.

enduro1 res

Ε2

Γιάννης Τρίγκας (Beta)

trigas

Η Beta Chachagias Racing Team έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, καθώς με δύο ακόμη νίκες στον 7ο και 8ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, ο Τρίγκας κατάφερε να κάνει το οχτώ στα οχτώ στην κατηγορία Ε2 και να ολοκληρώσει αήττητος τη φετινή χρονιά. Παράλληλα κατέκτησε και την τρίτη θέση στην EnduroGP επισφραγίζοντας τη δυνατή πορεία της Beta Chachagias Racing Team και για το 2018.

enduro2 res

E3

Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda)

siafarikas 2

To 14ο Πρωτάθλημα Enduro της καριέρας του κατέκτησε ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRF 480R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. - Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα.

O αναβάτης της Honda κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας Enduro 3 τερματίζοντας πρώτος και στους 8 αγώνες του Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του.

enduro3 res

EN

Νίκος Ζέρβας (Honda)

zervas

O 23χρονος Νίκος Ζέρβας με Honda CRF450 κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, κερδίζοντας την κατηγορία των Νέων αναβατών, ΕΝ.

enduroN res

ES

Μιχάλης Μιμίκος (ΚΤΜ)

500 Michalis Mimikos 1

Εκμεταλλευόμενος τη μακρά του εμπειρία στους αγώνες μοτοσυκλέτας, ο Μιχάλης Μιμίκος δεν τερμάτισε ποτέ φέτος πιο πίσω από την πρώτη δυάδα της κατηγορίας ES. Με τον έτερο αναβάτη ΚΤΜ και μεγάλο του φετινό συναγωνιστή Θανάση Γκαγκανάτσιο να χάνει το δεύτερο μισό της σεζόν λόγω τραυματισμού, ο Μιμίκος χάρισε στη νέα 300 EXC TPI το πρώτο της πρωτάθλημα στο Ελληνικό enduro.

enduroS res

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 12:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon