.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 11:40

Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδας 2018, 3ος αγώνας, Σπάρτη

Τελικά αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τρίτος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδας στη Σπάρτη, με 69 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και εν γένει καλό καιρό – πλην των τελευταίων ωρών που είδαν τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της.

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Ε1 – Ο Αθανάσιος Κατσαντώνης (ΚΤΜ) επικράτησε των Δημήτριου Καρπούζη (Yamaha) και Παναγιώτη Κορδονούρη (Honda).

E2 – Νικητής αναδείχθηκε ο Άρης Πυρλής (Honda) με δεύτερο τον Γεώργιο Ανδρεαδάκη (ΚΤΜ) και τρίτο τον Χρήστο Θεοδοσόπουλο (Yamaha).

Ε3 – Ο Ευστάθιος Ρούσσης (Gas Gas) ήταν ο νικητής της κατηγορίας, μπροστά από τους Νικόλαο Φλώρο (Beta) και Νίκο Τσεπέρκα (Husqvarna).

ΕExpert – Ο Παναγιώτης Κακολύρης (Yamaha) επικράτησε των Μιχαήλ Ντουζένη (Honda) και Γεώργιου Μανωλίδη (Yamaha).

EHobby – Νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου με Gas Gas, με δεύτερο τον Πέτρο Βιδάλη (ΚΤΜ) και τρίτο τον Αντώνιο Δελλατόλα (ΚΤΜ).

ΕΝ – Μόνο δύο αναβάτες έλαβαν μέρος σε αυτήν την κατηγορία, με τον Στέφανο Φράγκο (Yamaha) πρώτο και τον Βασίλη Δερματά (ΚΤΜ) δεύτερο.

ES – Ο Φώτιος Αλεξόπουλος (Beta) τερμάτισε στην κορυφή της κατηγορίας, μπροστά από τον Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) και τον Θεόδωρο Αντωνιάδη (Beta).

Junior Sprint – Μοναδικός συμμετέχων της κατηγορίας ήταν ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης με Beta RR 125.

Φωτογραφίες από τον Γιώργο Πετρόπαυλη.

Αποτελέσματα

Φωτογραφίες 1

Φωτογραφίες 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 11:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube