.
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories//agonistiki_kinisi/agones_ellada/2017/enduro/
Κατηγορία Enduro
Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 20:27

Παν. Πρωτ. Enduro 2017 – 3ος & 4ος αγώνας Γρεβενά

 

Βασίλης Σιαφαρίκας ο πρωταγωνιστής

 

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος, Red Bull

Στα Γρεβενά πραγματοποιήθηκε ο 4ος αλλά και ο 5ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro δίνοντας έτσι στο κοινό ένα διήμερο γεμάτο δράση. Ο Βασίλης Σιαφαρίκας ήταν ο αναβάτης που διέπρεψε στην πατρίδα του διπλή νίκη τόσο στην κατηγορία του (E3) όσο και στη γενική. Πρώτος στην E1 ο Γιάννης Παυλίδης, ενώ στο ψηλότερο σκαλί του βάθρο και τις δύο φορές στην Ε2 ανέβηκε ο Δημήτρης Βαγγελάκος. Δημήτρης Μπάκας και Θανάσης Γκαγκανάτσιος ήταν οι νικητές στις κατηγορίες ΕΝ και ΕS αντίστοιχα.

Γενική
Όπως είπαμε και πριν ο Βασίλης Σιαφαρίκας ήταν εκείνος που κατάφερε να επιβληθεί των αντιπάλων του στην γενική κατάταξη και τις δύο ημέρες που προσμετρούσαν φυσικά ως δύο διαφορετική αγώνες. Στο βάθρο τον ακολούθησε ο Γιάννης Παυλίδης, έχοντας πίσω του τον Δημήτρη Βαγγελάκο.

Ε1
Στην Ε1 ο αναβάτης που κυριάρχησε το διήμερο ήταν ο Γιάννης Παυλίδης με τον Αλέξη Ζώρα να καταλαμβάνει και τις δύο φορές το δεύτερο σκαλί του βάθρου. Στην 3η θέση τερμάτισε και τις δύο ημέρες ο Παναγιώτης Κακολύρης έχοντας πίσω του τον Αρτέμη Σφηναρολάκη. Την πρώτη πεντάδα της κατηγορίας έκλεισε ο Γιάννης Χασάπης.

Ε2
Ο Δημήτρης Βαγγελάκος στην προσπάθειά του να ακολουθήσει τον ρυθμό των Σιαφαρίκα και Παυλίδη στη γενική, επικράτησε με άνεση στην κατηγορία του και τις δύο ημέρες. Για την δεύτερη και τρίτη θέση πάλεψαν οι Γιάννης Τρίγκας και Μιχάλης Ντουζένης οι οποίοι πήραν από μία το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα. Τέταρτος και τις δύο ημέρες τερμάτισε ο Γιώργος Κοινωνάς. Την πεντάδα έκλεισε την πρώτη ημέρα ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ενώ την δεύτερη πέμοτς τερμάτισε ο Μιχάλης Κόπανος.

Ε3
Πρώτος στη γενική και πρώτος φυσικά και στην κατηγορία του ο Βασίλης Σιαφαρίκας που δεν είχε αντίπαλο. Στη δεύτερη θέση της κατηγορίας βρέθηκε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου χωρίς να μπορεί να απειλήσει τον Σιαφαρίκα με τον Λεωνίδα Λεωντιάδη να καταλαμβάνει το τελευταίο σκαλί του βάθρο κα ιτις δύο ημέρες. Ίδια παρέμειναν τα αποτελέσματα και για τους δύο επόμενους αναβάτες που συμπλήρωσαν την πεντάδα με τον Νίκο Βασιλείου στην τέταρτη και τον Βασίλη Πετρόπουλο στην 5η θέση.

ΕΝ
Στην EN είχμε μόλις τρεις συμμετοχές με τον Δημήρη Μπάκα να παίρνει δύο νίκες και να επικρατεί του Γρηγόρη Καρίμαλη. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου την Κυριακή ανέβηκε ο Θεοφάνης Ταπές, ο οποίος εγκατέλειψε το Σάββατο λόγω μηχανικού προβλήματος.

ΕS
Ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος ήταν για μία ακόμη φορά ο νικητής της κατηγορίας ο οποίος επικράτησε των αντιπάλων του και τις δύο ημέρες. Δεύτερος δις τερμάτισε ο Ελισαίος Παπαδημητρίου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Χρήστος Κυρτσούδης. Τέταρτος ήταν ο Εμμανουήλ Πασχαλίδης.

Επόμενος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro στις 11 Ιουνίου στο Ξυλόκαστρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 14:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon