.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 11:20

Honda – Rally Dakar 2013

 

Συμμετέχει με τρεις αναβάτες

 

 


Η Honda ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην κατηγορία μοτοσυκλετών στο Dakar Rally, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2013 στη Νότια Αμερική, με τρεις αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας “Team HRC”.
Τον Οκτώβριο, η Honda είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή της με πέντε αναβάτες. Ωστόσο, στις αρχές Δεκεμβρίου, οι Felipe Zanol από τη Βραζιλία και Sam Sunderland από τη Βρετανία έπεσαν και τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια δοκιμών για το ράλι Dakar στην έρημο Mojave των ΗΠΑ. Λόγω των τραυματισμών τους, οι δύο αναβάτες δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στον αγώνα του 2013. Έτσι, η TEAM HRC θα συμμετάσχει με τρεις αναβάτες, τους Helder Rodrigues (Πορτογαλία), Javier Pizzolito (Αργεντινή) και Johnny Campbell (ΗΠΑ).

«Οι Felipe Zanol και Sam Sunderland υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος από τότε που συγκροτήθηκε η TEAM HRC και συμμετείχαν σε όλες τις δοκιμές και στο ράλι Μαρόκου. Και οι δύο μάς έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για το πώς να βελτιώσουμε την αγωνιστική μοτοσικλέτα. Δυστυχώς, θα χάσουν τον αγώνα αλλά πιστεύω ότι θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν με την παρουσία τους την ομάδα. Καθώς το ηθικό της ομάδας είναι εν πολλοίς μέρος της δύναμής μας, θα επιμείνουμε στο στόχο μας που είναι η νίκη στο Dakar” δήλωσε ο Katsumi Yamazaki, LPL, Dakar Rally TEAM HRC.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 11:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η KTM στο Rallye Dakar 2013 Marc Coma – Δεν τρέχει στο Dakar! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon