.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 11:30

Monster Energy Honda Team – Παρουσίαση της ομάδας ενόψει του 2024 World Rally-Raid Championship

Με το Dakar Rally ανοίγει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally-Raid για το 2024, στο οποίο η Honda θα μετέχει με μια ομάδα έξι αναβατών και ισάριθμες CRF450 Rally.

Οι αναβάτες που θα στελεχώσουν τη Monster Energy Honda Team για το πρωτάθλημα του 2024 είναι οι Pablo Quintanilla, Ricky Brabec, Skyler Howes, Nacho Cornejo, Adrien Van Beveren και Tosha Schareina, με στόχο να διεκδικήσουν όλους τους διαθέσιμους τίτλους και εφαλτήριο την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν που η Honda κατέκτησε το πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Η αρχή για το πρωτάθλημα του 2024 περιμένει σε λιγότερο από έναν μήνα, καθώς στις 5 Ιανουαρίου παίρνει εκκίνηση στη Σαουδική Αραβία το Dakar Rally.

DSC 3941 Enhanced NR

Οι αναβάτες της ομάδας φέρνουν ένα μίγμα εμπειρίας, τεχνογνωσίας νίκης και φιλοδοξίας:

Ο Χιλιανός Pablo Quintanilla (#7) στα 38 του χρόνια έχει φάει με το κουτάλι τους αγώνες ΜΧ και Ράλι, ενώ ο Αμερικανός Ricky Brabec (#9) έχει ήδη να επιδείξει μια νίκη στο Dakar το 2000.

Ο έτερος Αμερικανός, Skyler Howes (#10), σκοπεύει να συνεχίσει την αναρρίχησή του στην ιεραρχία των παγκόσμιων ράλι, δίπλα σε δύο ακόμη εξαιρετικά έμπειρους αγωνιζόμενους, τον Χιλιανό Jose Ignacio “Nacho” Cornejo (#11) και τον Γάλλο Adrien Van Beveren (#42).

Η ομάδα της Monster Energy Honda Team ολοκληρώνεται με τον νεαρό Ισπανό Tosha Schareina (#68) που επέδειξε μεγάλα δείγματα ταλέντου το 2023.

M21 7455

Στο πρωτάθλημα του 2024 η Honda θα τρέξει με το νέο CRF450 Rally, το οποίο συνιστά σημαντική εξέλιξη του περσινού μοντέλου με βελτιώσεις σε δύναμη και αντοχή, αλλά και νέα πολύχρωμη εμφάνιση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 11:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon