.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 16:07

Monster Energy Honda Team – Έτοιμη για την πρόκληση του Dakar

[Δελτίο Τύπου HRC]

Η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας Honda HRC Cross-Country Rally παρουσιάστηκε επίσημα ενόψει του 2022 Dakar Rally.

Η τρέχουσα νικήτρια του Dakar Rally βρέθηκε στο γκαλά όπου παρουσιάστηκαν όλες οι επίσημες αγωνιστικές ομάδες της Honda HRC για τα παγκόσμια πρωταθλήματα του 2022. Πρώτος και βασικότερος στόχος της ανανεωμένης Monster Energy Honda Team είναι φυσικά η διατήρηση της πρωτιάς στο Dakar Rally.

Η σεζόν αυτή σηματοδοτεί την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας μεταξύ Honda και Monster Energy, στα πλαίσια της οποίας επιτεύχθηκαν μεγάλες επιτυχίες, ενώ η ομάδα έγινε αντικείμενο θαυμασμού στα bivouac των αγώνων Cross-Country Rally.

Αν υπάρχει κάτι δυσκολότερο από να κατακτήσεις έναν τέτοιο στόχο, αυτό είναι να το επαναλάβεις. Μετά τον περσινό Dakar, έγινε ευρέως ξεκάθαρο πως η Monster Energy Honda Team είναι αποφασισμένη να καταφέρει τον θρίαμβο αυτόν όσες περισσότερες φορές μπορεί. Γι’ αυτόν τον λόγο η ομάδα θα κατέβει στον αγώνα με ένα μείγμα νιάτων και εμπειρίας, με μια εντυπωσιακή ομάδα που έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της.

Στον αγώνα του 2021 η Monster Energy Honda Team απέδειξε την αντοχή της, όχι απλώς κερδίζοντας σκέλη και οδηγώντας τον αγώνα για μεγάλο κομμάτι του, αλλά και έχοντας αρκετούς αναβάτες να παλεύουν διαρκώς για τη νίκη. Επιπλέον, το Honda CRF450 Rally διευκόλυνε αυτήν την προσπάθεια, αποδεικνύοντας έχει και τη δύναμη και την αξιοπιστία για να βοηθήσει τους τέσσερεις αναβάτες να μένουν με τους πρωτοπόρους.

Ο Αμερικανός Ricky Brabec, νικητής το 2020 και δεύτερος το 2021, θα φορέσει τον αριθμό #2 στη μοτοσυκλέτα του. Με νίκη σε τέσσερα σκέλη του περσινού αγώνα και πηγαίνοντας ολοένα και πιο καλά στη διάρκειά του διεκδικώντας τη νίκη ως την τελευταία μέρα… τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ο José Ignacio ‘Nacho’ Cornejo, ο νεαρός αυτός 27χρονος Χιλιανός, υπόσχεται πως στην επιστροφή του στη Σαουδική Αραβία θέλει να βελτιώσει την περσινή γλυκόπικρη εμπειρία, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να του πάρει πίσω το γεγονός πως οδήγησε το ράλι για τρεις ολόκληρες μέρες.

Ο Joan Barreda είναι αυτή τη στιγμή ο εν ενεργεία αναβάτης με τις περισσότερες νίκες σε σκέλη του αγώνα στην κατηγορία των μοτοσυκλετών. Ο αναβάτης με το #88 που δεν παραιτείται ποτέ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και ποιος θα τολμούσε να τον αγνοήσει στη λίστα με τους υποψήφιους για τη νίκη στον ερχόμενο αγώνα;

Ο Pablo Quintanilla είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη Monster Energy Honda Team, καλωσήλθες! Έχοντας ήδη βρεθεί δύο φορές στο βάθρου του Dakar και έχοντας κατακτήσει δύι φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο νέος αναβάτης της ομάδας θα έχει περισσότερη προβολκή φέτος από ποτέ.

Tο Dakar Rally 2022 θα πάρει εκκίνηση την 1η Ιανουαρίου στη Ha’il, στη Σαουδική Αραβία, και μετά από 12 σκέλη και μια μέρα ξεκούρασης θα τερματίσει στην πρωτεύουσα Jeddah στις 14 Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon