.
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 16:03

BSB 2024 - Ο πρώτος αγώνας του Βρετανικού πρωταθλήματος θα γίνει... στην Ισπανία

Μία μάλλον... ανορθόδοξη απόφαση της διοργάνωσης ενός από τα πιο γνωστά εθνικά πρωταθλήματα ταχύτητας, του κόσμου.

Η δύναμη του ονόματος της Ισπανίας, όσον αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ταχύτητας μοτοσυκλετών, είναι πολύ μεγάλη, από ότι φαίνεται, σε βαθμό που καθιστά δυνατή... την διεξαγωγή αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος της Βρετανίας, στην χώρα! Κι όμως, σύμφωνα με το ανάλογο ρεπορτάζ, ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος BSB, δηλαδή των British Superbikes, θα γίνει στην πίστα Navarra της Ισπανίας, στις 20-21 Απριλίου του 2024.

Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση, έχει να κάνει προφανώς με την αγορά της πίστας της Navarra από την Motor Sport Vision, την εταιρεία-promoter των BSB και αυτή η εξέλιξη, ίσως να έχει ανάμικτη αποδοχή, για προφανείς λόγους. Μάλιστα, πριν την διεξαγωγή του αγώνα, θα προηγηθούν και 4 ημέρες δοκιμών για την διοργάνωση, από τις 16 μέχρι τις 19 Απριλίου, δηλαδή τις ημέρες ακριβώς πριν τον αγώνα.  

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα των αγώνων BSB για το 2024 αποτελείται από 11 αγωνιστικούς γύρους και (ευτυχώς;) όλοι οι άλλοι αγώνες θα γίνουν εντός Βρετανίας...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 16:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon