.
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 19:31

Joan Mir – «Μετακομίζει» στη Gresini Racing το 2024;

Δημοσιεύματα του εξωτερικού φέρνουν το Joan Mir να συζητά με τη Ducati για τη σεζόν του 2024.

Για την ακρίβεια, η ομάδα της Gresini Racing η οποία τρέχει με μοτοσυκλέτες της Ducati, φημολογείται ως το επόμενο «σπίτι» του Joan Mir. Ένα σενάριο που ακούγεται όταν ελευθερωθεί μια θέση στην ομάδα, εκείνη του Fabio di Giannantonio. Εντωμεταξύ, ο Mir δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για να καλύψει την εν λόγω θέση, αφού και ο Tony Arbolino επιδιώκει την άνοδο του από τη Moto2. Παράλληλα και ο Johann Zarco φημολογείται επίσης ως μέρος ενός… ανασχηματισμού που περιλαμβάνει το Marco Bezzecchi –ίσως- να μετακομίζει στην ομάδα της Pramac.

Πίσω στα του Mir όμως, το Motosprint αναφέρει πως «Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για πολλές καταστάσεις και όλες θα τον έβλεπαν να εγκαταλείπει τη Honda

Υπενθυμίζουμε πως ο Mir είναι στα μέσα της πρώτης του χρονιάς ως αναβάτης της Repsol Honda και βάση συμβολαίου θα μπορούσε να μείνει και για την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν ωστόσο, διανύει μια άθλια περίοδο, ίσως ακόμη χειρότερη από τον teammate του, Marc Marquez. Έχει ολοκληρώσει μόνο ένα αγώνα και συγκεκριμένα την έναρξη της σεζόν στο Portimao. Κατά τα άλλα πτώσεις και τραυματισμοί.

Λογικά μέχρι τις 6 Αυγούστου θα έχει αναρρώσει και από τον πιο πρόσφατο στο χέρι, ώστε να τρέξει στο βρετανικό grand prix. Ωστόσο, όπου υπάρχει καπνός ίσως υπάρχει και η φωτιά της φυγής του Πρωταθλητή του 2020 από τη Honda, η οποία δείχνει… ακυβέρνητο καράβι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 19:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon