.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 12:36

MotoGP 24 - Στις 2 Μαΐου κυκλοφορεί το νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι

Το επίσημο παιχνίδι του MotoGP μετρά αντίστροφα για την παγκόσμια κυκλοφορία του και περνά την τελική του δοκιμασία από τους ίδιους τους αναβάτες.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2024 έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν μήνα, με το επίσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι που δημιουργεί η γνωστή εταιρεία Milestone να ετοιμάζεται για το δικό του ντεμπούτο στην παγκόσμια αγορά τη δεύτερη μέρα του Μάη.

Στο νέο MotoGP 24 εισάγεται μια νέα δυνατότητα, η Riders Market που δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα μεταγραφής σε διαφορετική ομάδα, ενώ μια ακόμη νέα λειτουργία είναι η αυστηρότερη επιτήρηση των κανονισμών μέσω της λειτουργίας MotoGP Stewards, η οποία αποδίδει στους παίκτες προειδοποιήσεις και διάφορες ποινές όπως προβλέπονται και στην πραγματικότητα - Long Lap, ποινές χρόνου, Let Pass, ακόμη και ακύρωση χρονομετρημένων γύρων.

MotoGP24 Announcement

Η δυσκολία του παιχνιδιού προσαρμόζεται στον βαθμό ικανότητας του παίκτη με τη λειτουργία Adaptive Difficulty, συλλέγοντας δεδομένα από τη χρήση ώστε να μπορούν να το απολαύσουν ακόμη και χρήστες που το παίζουν για πρώτη φορά.

Αρκετή δουλειά έχει πέσει στην πυρήνα του νέου MotoGP 24, την τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιεί, ώστε η συμπεριφορά των μοτοσυκλετών να είναι ακόμη πιο ρεαλιστική. Χάρη στο ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικής ρύθμισης της μοτοσυκλέτας ο παίκτης έχει καλύτερο έλεγχο στην είσοδο και έξοδο της στροφής για ακριβέστερη αίσθηση, ενώ λαμβάνει υπόψη και τα λάστιχα που χρησιμοποιούνται, αλλάζοντας τη συμπεριφορά ανάλογα με το επιλεχθέν μίγμα γόμας.

Εκτός του Online Championship, όπου οι παίκτες χτίζουν τη βαθμολογική τους θέση στο πρωτάθλημα LiveGP, μια νέα multiplayer mode επιτρέπει τη δημιουργία μηνιαίων μικρών πρωταθλημάτων με τη δική τους ανεξάρτητη βαθμολογία, ενώ η λειτουργία crossplay επιτρέπει τη συμμετοχή μεταξύ παικτών που χρησιμοποιούν διαφορετικές μεταξύ τους πλατφόρμες.

Το νέο παιχνίδι MotoGP 24 θα κυκλοφορήσει στις αγορές του κόσμου στις 2 Μαΐου 2024, διαθέσιμο για προσωπικούς υπολογιστές (PC) και τις πλατφόρμες PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch και Steam.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την επίσκεψη και δοκιμή του παιχνιδιού από τον αναβάτη της Moto2, Celestino Vietti, με άφθονα πλάνα gameplay.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του MotoGP 24 στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, καθώς και στην ανάλογη σελίδα στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon