.
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 11:39

Δηλώσεις Wayne Gardner - «Ο Marquez πρέπει να αποσυρθεί»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο παλαίμαχος αγωνιζόμενος μοτοσυκλετών, ο οποίος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση του Marc Marquez.

Ο Marc Marquez διανύει ίσως την δυσκολότερη αγωνιστική του σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει μια μοτοσυκλέτα που δεν μπορεί να οδηγήσει, είναι πολύ μακριά από οποιαδήποτε ευκαιρία για πρωτάθλημα φέτος και, όπως έγραψε και ο ίδιος στα κοινωνικά του δίκτυα, το καλοκαιρινό διάλειμμα ήταν μια ευκαιρία για τον ίδιο να «αποσυνδεθεί» από την καθημερινότητα του. Πολλοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το πώς πάνε τα πράγματα με τον 30χρονο Ισπανό, ένας εξ αυτών είναι και ο παλαίμαχος αγωνιζόμενος, Wayne Gardner.

O 63χρονος Gardner, ο οποίος έχει πάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 500GP το 1987, είπε συγκεκριμένα: «Ο Marc έχει υποστεί πολλούς τραυματισμούς, μετά κάνει επιστροφή και τραυματίζεται ξανά. Στην δική μου εποχή, μπορούσες να τραυματιστείς σοβαρά με 5 ή 6 πτώσεις μέσα στην χρονιά. Αλλά τώρα, χάρη στον νέο εξοπλισμό, οι αναβάτες τραυματίζονται λιγότερο, αλλά πέφτουν περισσότερο. Τελικά, την γλιτώνουν. Εγώ έχω βρεθεί στην θέση του Marc, σε μία κατάσταση στην οποία έχεις τραυματιστεί πολλές φορές και είναι δύσκολο να κερδίσεις ξανά.»

«Η πνευματική σου κατάσταση αλλάζει, το σώμα σου αποδυναμώνεται και όλα γίνονται ένας κύκλος εκνευρισμού. Η γνώμη μου είναι ότι ο Marquez πρέπει να αποσυρθεί, όσο ακόμα έχει χρόνο, είμαι μεγάλος fan του αλλά φοβάμαι ότι θα χτυπήσει ξανά, προσπαθώντας να γυρίσει πίσω (…) Ανησυχώ για το μέλλον του, πρέπει να καταλάβει ότι έχει ακόμα 50 χρόνια ζωής μπροστά του».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 11:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon