.
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 19:49

MotoGP - Wildcard comeback για τον Cal Crutchlow στην Ιαπωνία

Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στο MotoGP, αφου επισημοποιήθηκε η έκτακτη συμμετοχή του στο Ιαπωνικό GP.

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο Crutchlow αποσύρθηκε από τους αγώνες στο τέλος της σεζόν του 2020, αναλαμβάνοντας το ρόλο του επίσημου αναβάτη εργοστασιακών δοκιμών και ανάπτυξης της Yamaha. Οι καιροί έχουν αλλάξει από τότε που έτρεχε με τη Yamaha RNF, με το ιαπωνικό εργοστάσιο να μην έχει πλέον δορυφορική υπόσταση. Έτσι, η ύπαρξη μιας επιπλέον μοτοσυκλέτας στο grid στην Ιαπωνία θα δώσει στη Yamaha μια πολύτιμη ευκαιρία να αξιολογήσει την απόδοση της μοτοσυκλέτας της σε συνθήκες αγώνα.

Επιβεβαιώνοντας τα νέα στο Motorsport-Total.com, ο Διευθυντής Ομάδας MotoGP της Yamaha, Maio Meregalli δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Cal… Επιπλέον, πιέζουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των ημερών προπόνησης στην Ευρώπη. Έχουμε ήδη αποφασίσει ότι φέτος θα έχουμε wildcard συμμετοχή στο Motegi και ελπίζω να υπάρξει και δεύτερη».

Ο πιο επιτυχημένος βρετανός αναβάτης MotoGP της σύγχρονης εποχής συμμετείχε ξανά στη δράση την περασμένη σεζόν καθώς πήρε τη θέση του Andrea Dovizioso. Η θητεία του Βρετανού στη θέση του Dovi τον βρήκε να συμμετάσχει σε έξι GP, με καλύτερο αποτέλεσμα τη 12η θέση στη Sepang.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon