.
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 07:16

Mick Doohan – «θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι θα μπορούσε να κάνει o Marquez στην ΚΤΜ»

Ο Marc Marquez έχει κλείσει μια δεκαετία στη μεγάλη κατηγορία, πάντα με τη Repsol Honda. Μιας και τελευταία μόνο ρόδινα δεν είναι τα πράγματα, ο Mick Doohan σχολίασε την τρέχουσα φόρμα του Ισπανού.

Όπως έχει πολλάκις ειπωθεί, ο 30χρονος αναβάτης έχει συμβόλαιο με τη Honda μέχρι το τέλος του 2024 αλλά αν υπάρξει… ρήξη, η λήξη του θα μπορούσε να είναι νωρίτερα. «Είχε πολύ καλή σχέση με τη Honda, αλλά είναι μια εργασιακή σχέση και είναι μια δουλειά», δήλωσε ο θρύλος των MotoGP και της Honda, Mick Doohan.

Ο Doohan καταλαβαίνει, όπως αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο του MotoGP, ότι ο χρόνος είναι εναντίον του Marquez και ότι η Honda δεν είναι το καλύτερο μέρος αυτή τη στιγμή για τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή για να δουλέψει τα ταλέντα του, βάζοντας την KTM ξανά στο σεναριακό τραπέζι:

«Η δουλειά του είναι οι αγώνες και χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον για να δουλέψει. Αυτή τη στιγμή η Honda δεν του το δίνει αυτό. Για παράδειγμα, αν ήταν στην KTM, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι θα μπορούσε να κάνει. Δεν θα έλεγα για Ducati, γιατί έχουν τόσους πολλούς αναβάτες. Νομίζω ότι έχει τις δυνατότητες να κερδίσει ένα ακόμη Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα και για αυτόν. Πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό που θέλει να κάνει ο Marc και αν αυτό είναι να μείνει με τη Honda και να τους βγάλει από αυτή τη θέση, τότε αυτό είναι επίσης καλό, εφόσον η Honda πρόκειται να δεσμευτεί στους αγώνες. Αλλά για να το κάνουμε απλώς σε αριθμούς - δεν νομίζω ότι θέλει να είναι εκεί για αυτό το λόγο.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon