.
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 14:17

Kawasaki ZX-4RR - Το νέο 4κύλινδρο 400άρι αποκτά την δική του αγωνιστική διοργάνωση

Πρόκειται για τη νέα «Kawasaki British Superteen» κατηγορία.

Η παρουσίαση της Kawasaki ZX-4RR και της ZX-4R φαίνεται ότι προκάλεσε μεγαλύτερα «κύματα» στην αγορά μοτοσυκλέτας, από ότι περιμέναμε. Η νέα, τετρακύλινδρη supersport μοτοσυκλέτα των 400 κυβικών αποκτά την δική της κατηγορία αγώνων στην Μεγάλη Βρετανία, με το όνομα «Kawasaki British Superteen», στην οποία θα συμμετέχουν αποκλειστικά οι ZX-4RR.

Έτσι, το πρωτάθλημα θα έχει ενιαίο χαρακτήρα, ενώ θα απευθύνεται σε αναβάτες/αναβάτριες μεταξύ 15 και 20 ετών. Το πρόγραμμα της νέας κατηγορίας θα περιέχει 8 αγωνιστικές συναντήσεις, με δύο αγώνες η καθεμία, που θα λάβουν χώρα στις πίστες της Μ. Βρετανίας, ενώ μία από αυτές τις συναντήσεις θα γίνει στα πλαίσια αγώνα WSBK (δεν ανακοινώνεται σε ποιον συγκεκριμένα, αντίστοιχα). Στο τέλος της διοργάνωσης, θα υπάρχει έπαθλο για τον πρωταθλητή: Μία ολοκαίνουργια Kawasaki ZX-6R.

Οι μοτοσυκλέτες που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, θα περάσουν από τα «χέρια» της MSS Performance, η οποία τοποθετεί τον απαραίτητο αγωνιστικό εξοπλισμό, ο οποίος θα γίνει διαθέσιμος σε 2 «πακέτα». Οι τιμές της αγωνιστικής Kawasaki ZX-4RR, θα ξεκινά από τις 12.000 λίρες προ φόρων, μια τιμή περίπου 13.900 ευρώ.

Το νέο πρωτάθλημα, θα προσμετρά στο γνωστό BSB – British Superbikes και θα κάνει ντεμπούτο στην σεζόν του 2024. Ήρθε η ώρα, οι 4κύλινδροι screamers να ακουστούν ξανά στην πίστα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 14:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon