.
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 08:00

MotoGP 2023 – Η παρουσίαση της φετινής LCR Honda

Οι Alex Rins και Takaaki Nakagami αποκάλυψαν τις φετινές μοτοσυκλέτες της LCR Honda ενόψει της δοκιμής στο Portimao.

Λίγο πριν από την επίσημη λοιπόν δοκιμή στο Portimao, η LCR Honda σήκωσε τα καλύμματα των RC213V του Alex Rins (LCR Honda Castrol) και του Takaaki Nakagami (LCR Honda Idemitsu) στα οποία θα αγωνιστούν το 2023.
Ο Rins ετοιμάζεται για μια έβδομη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία, αλλά θα είναι η πρώτη χρονιά που οδηγεί Honda. Μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται ενώπιον του δύο φορές νικητή του 2022, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Nakagami είναι έτοιμος για την έκτη σεζόν του πάνω στο RC213V υπό την καθοδήγηση του αφεντικού της LCR Honda, Lucio Cecchinello. Ο Ιάπωνας θα ελπίζει ότι θα έχει διώξει τους δαίμονες του τραυματισμού του στο χέρι μέσα στο 2023.

lcralex23.jpg

Alex Rins: «Αυτή θα είναι η 7η σεζόν μου στο MotoGP και κάθε χρόνο μαθαίνω κάτι νέο. Έμαθα πολλά αυτά τα χρόνια, όπως το να δουλεύω υπό πίεση, να είμαι ήρεμος με πολλή πίεση και με πολλή ταχύτητα στην πίστα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έκανα ένα μεγάλο βήμα στη νοοτροπία μου να είμαι ήρεμος και να διαχειρίζομαι διαφορετικές καταστάσεις… Θα ξεκινήσω το 2023 με δουλειά και αποφασιστικότητα, δουλεύοντας με τη μοτοσυκλέτα μου για να έχω καλές δυνατότητες.»

lcrtaka23.jpg

Takaaki Nakagami: «Ο στόχος μου για το 2023 είναι να είμαι ανταγωνιστικός, έχουμε διαφορετικό σχήμα για το Σαββατοκύριακο, έχουμε αγώνες σπριντ. Θα είναι δύσκολο και τόσο απασχολημένο, αλλά είμαστε έτοιμοι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλέψουμε και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να το συνδυάσουμε και να κάνουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Είμαστε έτοιμοι, ελπίζουμε να έχουμε σπουδαίους αγώνες στο μέλλον».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 09:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon