.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 14:42

Iannone: «Χόρεψε» αλλά και… μίλησε

Το περασμένο Σάββατο ο Andrea Iannone χόρεψε στο “Dancing with Stars”, με την πανέμορφη Lucrezia Lando στο πλευρό του.

Μετά την απαγόρευση συμμετοχής του σε οποιοδήποτε άθλημα, ο Andrea Iannone ψάχνει νέους τρόπους για να γεμίσει την ημέρα του.

Εδώ και καιρό έχει στραφεί στις επιχειρήσεις με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια, ενώ πριν από λίγο καιρό δοκίμασε τις δυνάμεις του και στο… χορό!

Και γιατί όχι; Άλλωστε έχουμε δει και τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Jorge Lorenzo, να παίρνει μέρος σε σόου και να τραγουδάει ντυμένος… κοράκι!

Πάντως ο Iannone, πέρα από το χορευτικό κομμάτι στο οποίο ανταπεξήλθε πολύ καλά – έχοντας στο πλάι του την πανέμορφη Lucrezia Lando – είχε όρεξη και για κουβέντα.

Στο τέλος του κομματιού, σχολίασε: «Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσουν οι προκλήσεις. Πάντα κάνω αυτό που θέλω, πολλές φορές χωρίς να σκεφτώ τις συνέπειες».

«Το να κάνω κάτι το οποίο δεν ξέρω δεν με φοβίζει. Αντίθετα με γεμίζει περιέργεια και θέλω να δείξω ότι τα πάντα είναι εφικτά».

«Για μένα ο χορός δεν είναι κάτι που με αποσπά, αλλά είναι μια πρόκληση και είναι κάτι που το παίρνω πολύ σοβαρά».

«Δεν είμαι εδώ για να ευχαριστώ τους πάντες… αυτό δεν γίνεται και θα ήταν λάθος κιόλας. Κάποιες φορές λένε ότι είμαι απότομος και σκληρός, αλλά εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση».

Θυμίζουμε ότι ο Andrea Iannone έχει αποκλειστεί λόγω χρήσης απαγορευμένης ουσίας που εντοπίστηκε στο δείγμα που παρέδωσε μετά το Grand Prix της Μαλαισίας το 2019.

Ο ίδιος ισχυρίζεται συνεχώς ότι είναι αθώος, ωστόσο παρ’ ότι πήγε το θέμα στο CAS, δεν δικαιώθηκε. Αντιθέτως, η αρχική ποινή των 18 μηνών αποκλεισμού μετατράπηκε σε 4 χρόνια!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 14:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon