.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 17:56

Misano 2021 – Ο τελευταίος αγώνας του Rossi στην Ιταλία, ίσως να… μην είναι ο τελευταίος!

Όλοι ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τον Valentino Rossi στον αγώνα της Κυριακής, ο οποίος θα είναι ο τελευταίος του Ιταλού θρύλου μπροστά στους φιλάθλους του. Ή μήπως όχι;

Το Misano και χιλιάδες Ιταλοί (και όχι μόνο) ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το είδωλό τους, τον Valentino Rossi.

Σε λίγες ώρες, ο Ιταλός θρύλος θα μπει στην πίστα για τα πρώτα ελεύθερα και το μεσημέρι της Κυριακής για τον τελευταίο του αγώνα επί ιταλικού εδάφους.

Ωστόσο οι εκατομμύρια φίλοι του Valentino Rossi σε όλο τον κόσμο δεν χρειάζεται να απελπίζονται. Ειδικά μετά τις δηλώσεις του Uccio στο Mowmag.

Ο παιδικός φίλος του Vale και δεξί του χέρι εδώ και πολλά χρόνια, είπε πολλά στη συνέντευξή του, αλλά ένα από αυτά έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

«Ο Valentino μας έχει διαβεβαιώσει ότι θα είναι συχνά στο γκαράζ, ενώ θα συνεχίσει να προπονείται 100% σαν να είναι ενεργός αθλητής».

«Θα συνεχίσει να γυμνάζεται στο γυμναστήριο και να προπονείται με τα παιδιά της ακαδημίας στο ράντσο του».

Και μετά ακολουθεί η «μελωδία» στα αυτιά όλων των οπαδών του: «Μας είπε ότι θέλει να κάνει και δύο έκτακτες συμμετοχές κάθε χρόνο».

«Μάλιστα μας έδωσε εντολή να ετοιμάσουμε και το πρόγραμμα. Έχει τουλάχιστον 4 μοτοσυκλέτες δικές του στο grid. Αν θέλει άλλη, θα πρέπει να το ζητήσει».

Οι τέσσερεις μοτοσυκλέτες είναι αυτές της ομάδας του Valentino Rossi στη μεγάλη κατηγορία, που θα κάνει το ντεμπούτο της το 2022.

Οι μοτοσυκλέτες αυτές θα είναι της Ducati και μπορεί ακόμα επισήμως να μην έχει ανακοινωθεί το δίδυμο που θα της οδηγεί, αλλά όλοι περιμένουν ότι θα είναι ο Luca Marini και ο Marco Bezzecchi.

Οι δύο έκτακτες συμμετοχές που θέλει να κάνει ο Vale θα είναι μάλλον για το Misano και για το Mugello.

Αν θέλει όμως να αγωνιστεί εκεί με μοτοσυκλέτα της Yamaha και όχι με τις δικές του Ducati, τότε θα πρέπει να ζητήσει μία από το εργοστάσιο που φανταζόμαστε δεν θα πει όχι στο μεγαλύτερο πιλότο που πέρασε από το γκαράζ του!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 18:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon