.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 16:18

Fantic Motor - Νέα μοτοσυκλέτα Rally, και συμμετοχή στο Rally Dakar 2022!

H Fantic ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο, θέλοντας να ανοίξει τα φτερά της και στον κόσμο των αγώνων Rally, μετά το Enduro και το Motocross. Έτσι, στην EICMA 2021 θα παρουσιάσει μια νέα μοτοσυκλέτα Rally, με την οποία θα συμμετάσχει στο Rally Dakar 2022 ο θρυλικός Franco Picco!

Η επίσημη αποκάλυψη της νέας αγωνιστικής τετράχρονης μοτοσυκλέτας των 450 κ.εκ. Θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου, στο σαλόνι του Μιλάνου, με τον βετεράνο Franco Picco να είναι εκείνος που θα την οδηγήσει πρώτος σε αγώνα, και μάλιστα στο Dakar του 2022, μεταξύ 2-14 Ιανουαρίου.

Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Fantic στον αγώνα, με κύριο στόχο τον τερματισμό.

Ο Franco Picco έχει ήδη αναμιχθεί στην εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας, για την οποία ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα βασίζεται στην αντίστοιχη μοτοσυκλέτα της Yamaha, καθώς οι 2 εταιρείες έχουν στενή συνεργασία.

Για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Franco Picco, μιλάμε για μια εμβληματική φυσιογνωμία των αγώνων του Paris-Dakar της δεκαετίας του 1980, με 2 δεύτερες θέσεις, μια 3η, μια 4η και μια 5η, 2 νίκες στο Rally dei Faraoni, κ.α. Ένας σπεσιαλίστας των αγώνων στην έρημο, με 27 συμμετοχές στο Dakar, 13 εκ των οποίων με μοτοσυκλέτα. Πιο πρόσφατη συμμετοχή εκείνη του 2021, όπου στην ηλικία των 65 κατέκτησε την 43η θέση και την 11η στην σκληροπυρηνική κατηγορία Malle Moto, δίχως μηχανική υποστήριξη!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon