.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 17:58

BMW Motorrad Race Trophy 2021 με έπαθλο ένα M1000RR

Στην έβδομη σεζόν από τη θέσπισή του, το πρόγραμμα επιβράβευσης ιδιωτών που αγωνίζονται με BMW δίνει φέτος ένα έπαθλο €34,400!

Το BMW Motorrad Race Trophy ξεκίνησε το 2014 ως ένας διεθνής διαγωνισμός μεταξύ όλων των ιδιωτών αγωνιζόμενων με μοτοσυκλέτες BMW όπου ο κινητής αναδεικνύεται μέσω ενός πολύπλοκου συστήματος βαθμολόγησης.

Η πολυπλοκότητα προκύπτει κυρίως από την ανισορροπία που εμφανίζουν μεταξύ τους τα διάφορα πρωταθλήματα, ενίοτε στη βαθμολόγηση, συνηθέστερα στον αριθμό των αγώνων τους.

Με στόχο να γίνει απλούστερο για τον καθένα να υπολογίζει πού βρίσκεται στην κατάταξη και να είναι πιο διάφανη και καθαρή η κατάταξη, στην έβδομη σεζόν του Race Trophy αλλάζει ο τρόπος βαθμολόγησης.

Πλέον το ζητούμενο είναι το ποσοστό νικών του κάθε αναβάτη, δηλαδή του κλάσματος των αγώνων που κέρδισε προς τους αγώνες που έτρεξε. Κάθε αποτέλεσμα που προστίθεται αλλάζει αυτόν τον λόγο και το τελικό ποσοστό μετά το τέλος της σεζόν θα είναι το κριτήριο κατάταξης για κάθε αναβάτη που μετέχει στο BMW Motorrad Race Trophy 2021.

Ο μεγάλος νικητής του 2021 θα τιμηθεί με ένα M1000RR, δηλαδή την εξωτική έκδοση της superbike S1000RR με κάμποσα πετράδια από τη συλλογή της σειράς Μ. Η αξία της μοτοσυκλέτας στη βιτρίνα ξεκινά από τα €34,400.

Εκτός του πρώτου, οι εννιά αναβάτες που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα της κατάταξης θα κερδίσουν δωροεπιταγές (vouchers) για BMW Motorrad Performance Parts, συνολικής αξίας περίπου €40,000, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν στη συνεργάτιδα της BMW, alpha Racing.

Αναλυτικές πληροφορίες για το BMW Motorrad Race Trophy 2021 μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δυστυχώς το Ελληνικό δεν βρίσκεται μεταξύ των πρωταθλημάτων που μετέχουν στο πρόγραμμα αυτό. Η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα εξής:

FIM Endurance World Championship

FIM Endurance World Cup

FIM Asia Road Racing Championship

International Road Racing Championship

Alpe Adria International Motorcycle Championship

British Superbike Championship

International German Championship

French Superbike Championship

French European Bikes Championship

Italian Superbike Championship

Italian National Trophy 1000

Spanish Superbike Championship

Canadian Superbike Championship

MotoAmerica AMA Road Racing Series

SuperBike Brasil

All Japan Road Race Championship

Australian Superbike Championship

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 18:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon