.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 15:17

Centaurus Racing Team – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η φετινή αγωνιστική περίοδος για την ομάδα μας, έκανε τον κύκλο της και ολοκληρώθηκε λίγες μέρες πριν με την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία καθώς για πρώτη φορά η ομάδα συμμετείχε σε τρεις διαγωνισμούς, μέσα σε μία χρονιά.

Έναρξη αυτού του όμορφου ταξιδιού αποτέλεσε ο διαγωνισμός της Ιταλίας στον οποίο η Centaurus Racing Team κατάφερε να κατακτήσει την 17η θέση στη γενική κατάταξη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα δυναμικά αγωνίσματα λόγω ενός απρόσμενου προβλήματος στα φρένα.

Σειρά είχε μετά ο διαγωνισμός της Γερμανίας που αποτελούσε και τον κυριότερο στόχο της ομάδας, καθώς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου αλλά παράλληλα να εξοπλιστείς με καινούργιες γνώσεις, να εντοπίσεις και να διορθώσεις λάθη.

Έτσι και σε αυτόν τον διαγωνισμό η ομάδα μας αντιμέτωπη με μερικά από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια στον κόσμο, καταφέρνει να πάρει την 8η θέση στον σχεδιασμό (Design presentation).

Κοιτώντας πάντα μπροστά και έχοντας γεμίσει με περισσότερη όρεξη και γνώση, συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό μας, τον διαγωνισμό της Τσεχίας. Εκεί φαίνεται να είναι πλέον η κατάλληλη ευκαιρία, μετά τις όποιες διορθώσεις και αλλαγές έγιναν με βάση το feetback απο τους δύο προηγούμενους διαγωνισμούς η ομάδα να ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον πήχη και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική. Έτσι όλοι οι κόποι επιβραβεύονται κατακτώντας πιο αναλυτικά τις εξής θέσεις:

Στατικά αγωνίσματα

Cost and manufacturing - 1η θέση
Business plan presentation - 2η θέση
Design presentation - 11η θέση

Δυναμικά αγωνίσματα

Acceleration - 6η θέση
Autocross - 6η θέση
Endurance and efficiency - DNF

Γενική κατάταξη - 14η θέση

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε αυτή η χρονιά αφήνοντας πολλες αναμνήσεις με έντονα συναισθήματα στα μέλη που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στην ομάδα παράλληλα με την λήξη του τελευταίου διαγωνισμού και με ακόμα περισσότερες γνώσεις και όρεξη για δουλεία να περιμένουν τα μέλη που συνεχίζουν ή ξεκινάνε τώρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια και επενδύουν στην γνώση και την εξέλιξη και φυσικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας που μας βοήθησε να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι.

Τέλος μην ξεχνάμε τους γονείς που κατανοούν και ενισχύουν αυτή την προσπάθεια με κάθε δυνατό τρόπο.

Από Σεπτέμβρη η Centaurus Racing Team θα επανέλθει ακόμα πιο δυναμικά, έτοιμη για να τρέξει ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon