.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 10:10

Yamaha bLU cRU Concept – Ένας χρόνος δράσης σε βίντεο

Απολογισμός της πλατφόρμας ανάδειξης νέων ταλέντων

Το πρόγραμμα bLU cRU της Yamaha έχει στηθεί για να εντοπίσει και να αναδείξει ταλέντα από όλον τον κόσμο, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αγώνες με κοινές μοτοσυκλέτες για όλους. Ένα από αυτά που ίσως να γνωρίζετε είναι και ο Νότης Παπαπαύλου.

Το bLU cRU τρέχει σε όλες τις βασικές αγωνιστικές κατηγορίες της μοτοσυκλέτας, ταχύτητα, ΜΧ, και εντούρο, όλοι οι αναβάτες της Yamaha στα μεγάλα διεθνή πρωταθλήματα λειτουργούν ως πρεσβευτές του θεσμού και ήδη αρκετοί νέοι αναβάτες έχουν βρει συμβόλαια σε ομάδες της Yamaha σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

2017 blucru masterclass yz125 group 016 tcm78 737501

Ο τρόπος λειτουργίας του θεσμού είναι απλός: οι αναβάτες που προωθούνται είναι εκείνοι που διακρίνονται με Yamaha στις σχετικές κατηγορίες των εθνικών τους πρωταθλημάτων – κάνοντας έτσι τις ομάδες της πιο ελκυστικές. Αυτοί μετέχουν στη συνέχεια σε διεθνείς αναμετρήσεις με τους ομοίους τους από όλες τις χώρες, με τα τελικά events να φιλοξενούνται σε αγώνες μεγάλης προβολής, όπως το ΜΧ των Εθνών ή ένας αγώνας WorldSBK.

yamaha blu cru video 800

Ένας από τους αναβάτες που έχει ήδη διακριθεί στο Yamaha R3 bLU cRU Challenge είναι και ο Νότης Παπαπαύλου, ο οποίος βρέθηκε στην τελική επιλογή 6 αναβατών που διακρίθηκαν στα εθνικά τους κύπελλα R3 και ξεχώρισαν και στο Yamaha R3 Masterclass. Δεδομένου ότι αυτός είναι ένας δρόμος που στο βάθος βλέπει στο πρωτάθλημα WorldSSP 300, η επιτυχία είναι τόσο μεγάλη όσο και σημαντική.

Στο παρακάτω βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε η Yamaha, παρουσιάζεται ένας μίνι απολογισμός μιας χρονιάς bLU cRU σε όλα τα αγωνιστικά πεδία, ασφάλτινα και χωμάτινα, με πλάνα που ενδεχομένως να μας δείχνουν κάποιους από τους μεγάλους πρωταθλητές του αύριο στα πρώτα τους, άσημα βήματα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 10:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon