.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 11:55

Η Honda κατακτά το Triple Crown των MotoGP για 2η συνεχόμενη φορά

Δελτίο Τύπου της Honda

Στον 19ο και τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP η ομάδα Repsol Honda (αναβάτες: Marc Marquez, Dani Pedrosa) εξασφάλισε τον τίτλο του Πρωταθλήματος Ομάδων στο Grand Prix της Βαλένθια.

Μετά τον τίτλο Αναβατών MotoGP που κατέκτησε ο Marc Marquez στην Ιαπωνία και το 24ο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών που εξασφάλισε η Honda στον αγώνα της Μαλαισίας, η Honda για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά τον τίτλο MotoGP Triple Crown (Πρωτάθλημα Οδηγών, Κατασκευαστών και Ομάδας).

Ο Πρόεδρος της HRC, Yoshishige Nomura, μετά την κατάκτηση του τίτλου δήλωσε:

"Αυτή τη σεζόν όλες οι εταιρείες έκαναν τεράστιες βελτιώσεις στις μοτοσυκλέτες τους με αποτέλεσμα κάθε αγώνας να έχει υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού. Χάρη στη σκληρή δουλειά του Marc Marquez, του Dani Pedrosa και όλων όσων εργάστηκαν κοντά μας, η Honda κατάφερε και κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Triple Crown. Ευχαριστώ ειλικρινά τους αναβάτες μας, την ομάδα και τους συνεργάτες της, τους χορηγούς μας, καθώς επίσης και όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλον τον κόσμο που βοήθησαν να πετύχουμε αυτό το στόχο."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 11:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon