.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 10:16

Marc Marquez – Κέρδισε για 6η φορά το BMW M Award

Ένα ΒΜW M3 CS προστέθηκε στη συλλογή του σε λίγο… ανοίγει αντιπροσωπεία

BMW M6 Coupe το 2013
ΒΜW M4 Coupe το 2014
BMW M6 Convertible το 2015
BMW M2 Coupe το 2016
BMW M4 CS το 2017

…και τώρα, BMW M3 CS για τον Marc Marquez που εκτός από το έβδομο πρωτάθλημα στα MotoGP, κατέκτησε για έκτη φορά (και μάλιστα συνεχόμενα) το BMW M Award, ένα βραβείο το οποίο απονείμει η βαυαρική εταιρεία στους αναβάτες που πετυχαίνουν συνολικά την καλύτερη επίδοση (χρόνους) στις κατατακτήριες δοκιμές που προηγούνται των αγώνων του πρωταθλήματος.

m award marquez 2018 3

Το έπαθλο, όπως και κάθε χρονιά, ένα αυτοκίνητο της sport σειράς “M” της BMW. Για φέτος, ο Marquez παρέλαβε τα κλειδιά του πιο ισχυρού μοντέλου που έχει παραχθεί ποτέ στην στη σειρά M3. Το ΒΜW M3 CS,  αποδίδει 460 ίππους  και χρειάζεται μόλις 3,9 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση, στα 100 χλμ./ώρα, ενώ φέρει 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ημιενεργητικές αναρτήσεις.

m award marquez 2018 2

Ο Marquez, παρέλαβε τα κλειδιά του αυτοκίνητου μετά τον αγώνα στην Velencia και δήλωσε σχετικά: “Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κερδίζω το BMW M Award για έκτη συνεχόμενη φορά! Ένα χρόνο πριν, όταν κέρδισα το περσινό βραβείο, είχα δηλώσει ότι ο στόχος μου είναι να το κερδίσω και το 2018 και τα κατάφερα! Είμαι  πολύ περήφανος και χαρούμενος για αυτό. Πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ πίσω από το τιμόνι του BMW M3 CS! Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την BMW M GmbH,  για το βραβείο αυτό, το οποίο κάθε χρονιά, αποτελεί ένα πρόσθετο κίνητρο για όλους τους αναβάτες στις κατατακτήριες δοκιμές.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 10:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon