.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 11:07

Ο Ανδρέας Ψυχογιός στο ManxGP 2018 – On board βίντεο

Στο Isle of Man με τον Έλληνα αναβάτη

Ο Ανδρέας Ψυχογιός έτρεξε και φέτος στο ManxGP 2018, τερματίζοντας με επιτυχία τόσο στη Junior, όσο και στη Senior κατηγορία και κέρδισε το πρώτο κύπελλο Replica που έχει απονεμηθεί ποτέ σε Έλληνα αναβάτη στο Isle of Man.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την προσπάθεια του Ψυχογυιού με τη Yamaha R6 του, με τον δικό του σχολιασμό.

«Το βίντεο ξεκινάει από το τελευταίο split (Cronk-ny-Mona), 3 χιλιόμετρα πριν το grandstand (Αφετηρία-Τερματισμός) στον δεύτερο γύρο του αγώνα Junior, που συμμετείχε ο Ανδρέας Ψυχογυιός.

«Τότε οι μηχανικοί ενημερώνονται από τον δείκτη του προσωπικού τους ρολογιού και, όταν ο δείκτης τοποθετηθεί στο παρά πέντε, είναι έτοιμοι για την προσέλευση του αναβάτη τους για ανεφοδιασμό.

«Στο πλάνο (1:19) αυτό θα δείτε την ατυχία που είχε ο Ανδρέας στον αγώνα την ώρα του ανεφοδιασμού. Κατά λάθος οι μηχανικοί του προηγουμένου αγώνα πήραν τη βενζίνη από τα δοχεία καυσίμου, με συνέπεια να καθυστερήσει και να χάσει όσες θέσεις είχε κατακτήσει μέχρι εκείνη την στιγμή από την ώρα της εκκίνησης.

«Την κρίσιμη ώρα και εκεί που όλα είχαν τελειώσει και η αγωνία και το άγχος ήταν σε υψηλά επίπεδα, βρέθηκε λύση από την διπλανή ομάδα προσφέροντας τη δική τους αντλία να ανεφοδιάσουμε και να τελειώσουμε τον αγώνα.

«Μπορεί να χάθηκαν όλες οι θέσεις που είχαμε κερδίσει μέχρι εκείνη την στιγμή και τερματίσαμε στην τελευταία δεκάδα, όμως ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ και εισπράξαμε για ακόμα μια χρόνια ΣΕΒΑΣΜΟ, ΓΝΩΣΗ, ΗΘΟΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ και μάθαμε για άλλη μια φορά και σας το μεταφέρουμε τι είναι αυτός ο θεσμός αγώνων που από το 1905 έως και σήμερα είναι στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένας δυνατός αγώνας που για να επιτευχθεί ο στόχος του τερματισμού χρειάζεται αρκετή αδρεναλίνη!»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 11:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon