.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 14:29

MXGP 2017: SIDI και Cairoli πιο κοντά στο πρωτάθλημα

 

Νίκη και στην MX2 με τον Seewer

 

Ένα ακόμη μικρό βήμα προς τον μεγάλο στόχο που είναι το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross έκανε ο Toni Cairoli στην πίστα Uddevalla, στη Σουηδία.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής, έχοντας εξασφαλίσει μια μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα και ομόσταυλό του στην εργοστασιακή ομάδα της KTM, Jeffrey Herlings, οδήγησε προσεκτικά και κατετάγη στην έβδομη θέση της γενικής. Με τον Herlings 10ο (λόγω τεχνικού προβλήματος), ο Cairoli, που αγωνίζεται φορώντας τις κορυφαίες μπότες της SIDI, Crossfire 3 SRS, αύξησε λίγο ακόμη την διαφορά του στους βαθμούς φτάνοντας τους 631. Έτσι ο ιταλός βρίσκεται τώρα μπροστά από τον Herlings με 101 βαθμούς διαφορά με μόλις τρεις αγώνες να απομένουν και με τους 150 βαθμούς να είναι το μέγιστο που μπορεί να μαζέψει έναν αναβάτης σε αυτούς.

Παράλληλα στην MX2, η SIDI πρόσθεσε μία ακόμη νίκη γενικής στο ενεργητικό της με τον Jeremy Seewer (χρησιμοποιεί επίσης τις Crossfire 3 SRS, όπως και όλι οι αναβάτες της SIDI που μετέχουν στο πρωτάθλημα) της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki να καταλαμβάνει δύο δεύτερες θέσεις και να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Seewer2 S

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 18:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon