.
Κατηγορία Dragster
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 13:06

Mini συνέντευξη – Fabrizio Azzalin

 

Team Manager Husqvarna

 Είδαμε στον τελευταίο αγώνα της περσινής χρονιάς τον team manager της Husqvarna, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την σύγχρονη αγωνιστική ιστορία της εταιρίας, να κλαίει ασταμάτητα, για τον πρώτο τίτλο που κέρδισε ο Meo στην κατηγορία E1, ύστερα από εφτά χρόνια. Το γεγονός επαναλήφθηκε ξανά, και ο Azzalin μίλησε σχετικά:

Διπλή ικανοποίηση

Ερώτηση: Πόσο καιρό περίμενε η HUSQVARNA για ένα τίτλο στην Ε2;

Fabrizio Azzalin: Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πολύ καιρό για αυτόν τον τίτλο! Ο Anders ERIKSSON στέφθηκε νικητής με την HUSQVARNA 450 την εποχή που είχαμε 5 κατηγορίες. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος με αυτόν τον τίτλο και μιας και ο Antoine είναι «δικός μου» αναβάτης, η ικανοποίηση είναι διπλή. Φετινός μας στόχος είναι άλλος ένας τίτλος, αυτό θα ήταν υπέροχο!

Ερώτηση: Πόσο μεγάλη πρόκληση ήταν για τη Husqvarna να ξεκινήσει με ένα τόσο μικρό κινητήρα στην κατηγορία E2;

F.A.: Σε κάποια σημεία υπερτερούμε με αυτή τη μοτοσυκλέτα, σε άλλα όμως, μας λείπει η δύναμη. Αυτή τη σεζόν όμως, μπορούμε να πούμε ότι με αυτή τη μικρή μοτοσυκλέτα και αυτόν τον πολύ γρήγορο αναβάτη, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Και αυτό οφείλεται κυρίως στους μηχανικούς της ομάδας, αλλά και στον μηχανικό του Antoine, τον  Fred. Η Husqvarna 310, η οποία έχει δεχτεί αρκετές κριτικές, αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν η μοναδική χωρίς προβλήματα, μαζί με τις δυνατότητες του Antoine MEO φυσικά.”

Σε διαπραγματεύσεις με τον Meo

Ερώτηση: Τι είπατε στον Antoine Meo μετά το τελευταίο special test;

F.A.: Την περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δυνατός. Φέτος ήμασταν ήδη συνηθισμένοι σε αυτό και ο τίτλος που ήρθε δεν ήταν παρά μια επανάληψη του 2010! Φυσικά είμαστε όλοι στην Husqvarna πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα κοιτάζουμε το μέλλον».

Ερώτηση: Το μέλλον είναι με τον Antoine;

F.A.: Αυτό δεν το γνωρίζω, υπάρχουν  όμως αρκετές πιθανότητες να μην είναι. Προσωπικά, θα ήθελα να τον κρατήσω, από ό,τι φαίνεται όμως, εκείνος ψάχνει κάτι διαφορετικό. Βρισκόμαστε όμως σε διαπραγματεύσεις, αν και είναι πιθανό να τον δούμε με διαφορετικά χρώματα. Αν τελικά φύγει, του εύχομαι καλή τύχη και αν μείνει μαζί μας, την επόμενη σεζόν μαζί θα κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Η Husqvarna 310 πάντως δούλεψε υπέροχα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συνέντευξη - Ricky Carmichael Συνέντευξη – Alain Blanchard »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon