Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 18:28

R.I.P. Γιώργος Παππάς - Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι


Ο Γιώργος Παππάς, διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Honda Σαρακάκης, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σήμερα 28 Αυγούστου 2019. Ένας άνθρωπος καλόκαρδος, αγαπητός από όλους στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, υπεύθυνος για τις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα της Honda αλλά και της Mitsubishi.

Τα τελευταία χρόνια πάλεψε αρκετά με την υγεία του χωρίς όμως να αφήσει το πόστο του ούτε στιγμή, δείχνοντας έτσι την δύναμη του.
Πανταχού παρόν σε εκδηλώσεις με αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες της Honda, φανατικός μοτοσυκλετιστής, βρισκόταν πάντα στην σέλα μίας μοτοσυκλέτας για βόλτα ή οδήγηση σε πίστα.

Μα πάνω απ' όλα, ένας άνθρωπος που κανείς δεν πρόκειται να πει έστω και την παραμικρή κουβέντα, μιας και ήταν απόλυτα συνεργάσιμος, εκπληκτικός στην επικοινωνία, εργατικός, εξαιρετικός συνάδελφος αλλά και φίλος, με αφοσίωση στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι Γιώργο...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 18:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ