.
Κατηγορία Superbike
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 11:47

Anthony Gobert – Η πίστα του Phillip Island τιμά την προσφορά του

Στο σιρκουί της Αυστραλίας φιλοξενήθηκαν οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες του αδικοχαμένου Gobert, ο οποίος έφυγε από την ζωή στα μέσα Ιανουαρίου.

Στα πλαίσια των πρώτων αγώνων του πρωταθλήματος WSBK που έγιναν στην Αυστραλία, η πίστα του Phillip Island τίμησε την μνήμη του Anthony Gobert, του Αυστραλού αγωνιζόμενου που θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα της δεκαετίας του 90, αλλά δυστυχώς η ζωή του πήρε μια τροπή προς το χειρότερο, με καταχρήσεις και πολλαπλά νομικά μπλεξίματα που τελικά του στοίχισαν και στην υγεία – Διαβάστε ένα αναλυτικότερο άρθρο για τον Gobert με ένα κλικ εδώ.

Στην πίστα του Phillip Island και σε ένα ειδικό σημείο που προετοιμάστηκε, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν 4 από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, που ο Gobert οδήγησε κατά τα χρόνια της δράσης του: Μία Yamaha R6 με την οποία έτρεξε στην Daytona, μία Kawasaki ZX-7RR που χρησιμοποίησε το 1996, μία CBR 1000 με την οποία έκανε εμφανίσεις στα Αυστραλιανά Superbikes το 2006, αλλά και την RC30 με την οποία πήρε μέρος στο πρωτάθλημα ASBK το 1993. Τις μοτοσυκλέτες εξασφάλισαν οι διοργανωτές του αγώνα μετά από προσπάθειες του βετεράνου των αγώνων Mark Bracks και την καλή θέληση των ιδιοκτητών των μοτοσυκλετών, Davo Johnson, Peter Howes και Allan Morrison.

Μεταξύ άλλων, τον Gobert και την αγωνιστική του καριέρα τίμησε και ο Andrea Iannone, βάζοντας αυτοκόλλητα στο κράνος του, ενώ κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου προβλήθηκε και βίντεο highlights του, στο Paddock Show.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon