.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 11:13

Curtiss Motorcycles - H πρώην Confederate αποκαλύπτει τα σχέδια της

 

Ηλεκτρικά και προσιτά

 

Όπως είχαμε γράψει σχετικά τον Αύγουστο, η Confedarate, η αιρετική εταιρεία παραγωγής μοναδικών -και πανάκριβων- custom μοντέλων με έδρα την Αλαμπάμα των HΠΑ, προχώρησε σε μια γενναία αλλαγή πλεύσης, με νέο όνομα και εντελώς διαφορετικό κατασκευαστικό προσανατολισμό.

Η Curtiss Μotorcycles, όπως είναι πλέον το όνομα της, θα επικεντρωθεί λοιπόν αποκλειστικά στην κατασκευή ηλεκτροκίνητων μοντέλων και μετά από σιγή κάποιων μηνών, αποκάλυψε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από αυτή την δραστηριότητα.

Tα e-μοντέλα της Curtiss, θα φέρουν μοτέρ και μπαταρίες της γνωστής Zero, ενώ η δομική τους φιλοσοφία θα είναι modular τύπου, δηλαδή με βάση ένα κοινό σύνολο πλαισίου και κινητήρων, θα δημιουργούνται διαφορετικές εκδόσεις, αλλάζοντας μόνο τα περιφερειακά και το πλαστικά.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα μοντέλα αυτά, σε αντίθεση με τις μοτοσυκλέτες που παρήγαγε στο παρελθόν η Confedarate, δεν θα απευθύνονται αποκλειστικά σε... ζάπλουτους αλλά θα έχουν μια λογική τιμολόγηση που θα τα κάνει προσιτά σε ένα πολύ ευρύτερο πελατειακό κοινό.

Παρ΄ όλα αυτά, ξεκαθαρίζεται επίσης ότι ο προσανατολισμός τους δεν θα είναι εντελώς “budget” και θα φέρουν αναρτήσεις και φρένα που θα επιτρέπουν sport υπερβάσεις, ενώ πολύ βάρος θα δοθεί στην ασφάλεια, χωρίς η Curtiss, να αναφέρει κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό το θέμα.

Το πρώτο μοντέλο της νέας αυτής σειρά θα ονομάζεται “Warhawk” και η παρουσίαση του έχει προγραμματιστεί με ακρίβεια για τις 5 Μαΐου του 2018. Διασιτυακά, η παρουσιά της Curtiss περιορίζεται προς το παρόν στο facebook, όπου και υπάρχει ένα... μυστήριο teaser της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. Τώρα το τι απεικονίζει ακριβώς, θα σας γελάσουμε...  

24991440 1973585266198698 5787665325295818980 n

Περιμένουμε λοιπόν...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 17:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon