Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 17:22

Curtiss Hades - Ο Θεός Άδης σε ηλεκτρική δίκυκλη έκδοση

Η Curtiss Motorcycles παρουσίασε τον Άδη (Hades) μία ακόμα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με όνομα από το Δωδεκάθεο, μετά τον Δία και την Ήρα. Designer του εντυπωσιακού Άδη, ο JT Nesbitt, σχεδιαστής του εμβληματικού Confederate Wraith.

Στις 17 Ιουλίου ο Άδης είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του είναι ο JT Nesbitt, που συνεργάστηκε με τον designer της Confederate Jordan Cornille. Η μπαταρία του Άδη είναι έγκλειστη στον μεταλλικό κύλινδρο εκεί που θα βρισκόταν ο κινητήρας μιας συμβατικής μοτοσυκλέτας, με design που θυμίζει το διαστημόπλοιο Enterprise του Star Trek. Η Curtiss κάνει λόγο για 217hp και 20,3kgm ροπής, και για χωρητικότητα μπαταρίας 16,8 kWh στα 399V, ενώ ό

 

 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 17:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT